Un faimos medic din București, acuzat de o pacientă că a violat-o! Expertiza INML arată că…

Publicat: 09/05/2018 | 23:04

Scandal de proporții în lumea medicală românească. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii uluitoare, de ultimă oră, despre un caz care îl are în prim-plan pe unul dintre cei mai renumiți doctori din Capitală. (CITEȘTE ȘI: PREȘEDINTELE IOHANNIS, AMENDAT DE CNCD CU 2.000 DE LEI! A FOLOSIT EXPRESIA “PENALI”)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre scandalul sexual de proporții care e pe cale să pună pe jar întreg sistemul medical românesc. Unul dintre cei mai renumiți doctori ginecologi din București este acuzat că a violat o pacientă.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Acum câteva ore, o sursă din interiorul spitalului unde lucrează medicul a mărturisit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, faptul că, în urma expertizei de la INML, specialiștii  nu au găsit pe corpul pacientei urmele unei agresiuni fizice. Aceștia ar fi descoperit doar o singură vânătaie mai veche.

Potrivit aceleiași surse, în cursul zilei de miercuri, reputatul medic a fost chemat la audieri, iar anchetatorii care au deschis o amplă anchetă în acest caz nu exclud varianta că pacienta l-ar fi reclamat pe medic doar în scopul de a beneficia de o importantă sumă de bani. (NU RATA, AICI: I-A CERUT PARTAJUL A DOUA OARĂ FOSTULUI SOȚ!)

Scandalul care a pus pe jar un întreg spital

Conform unor surse de maximă încredere, în cursul zilei de marți, pacienta s-a programat și s-a prezentat  la o consultație la cabinetul prestigiosului medic ginecolog, iar seara, femeia s-a dus la o secție de Poliție din Capitală, acolo unde a depus o plângere în care a susținut că a fost violată de celebrul doctor.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Aceleași surse au precizat că autoritățile judiciare au deschis o anchetă, iar femeia care susține că a fost violată de medicul ginecolog a fost supusă unor investigații amănunțite de către specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML).

Medicul implicat în scandalul sexual este unul dintre cei mai renumiți doctori din România, profesor universitar, cu o carieră excepțională. Presa a relatat în nenumărate rânduri despre reușitele profesionale ale acestuia. Medicul lucrează și la o clinică renumită din București.

Rămâi pe CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, pentru a afla ce se întâmplă în cazul renumitului medic implicat într-un scandal de viol.

Citește și...