Un gorjean care a fost arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o s-a sinucis

Publicat: 15/08/2020 | 16:28
Un gorjean care a fost arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o s-a sinucis

Un gorjean arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o s-a sinucis. Iată ce s-a întâmplat.

Constantin Mornea a trecut prin momente de groază, în 2014, atunci când a fost arestat preventiv timp de o săptămână, după ce a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, în baza unor declarații ale unor femei din localitate.

Totul a atunci când un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort pe un drum din satul Socu. Acesta a fost lovit de o mașină și lăsat să moară pe marginea drumului, scrie Antena 3.

Bărbatul a vrut să se sinucidă și în 2014

Două femei din localitate au declarat că l-au văzut pe Mornea lângă trupul bărbatului ucis. Mai mult, concubina bărbatului omorât a declarat că Mornea era amantul ei, cu toate că era cu 20 de ani mai tânăr, și că l-ar fi omorât pe bărbat pentru a se răzbuna. Astfel, Mornea a fost reținut și apoi arestat preventiv.

Bărbatul și-a susținut nevinovăția și a trecut chiar și testul poligraf, iar soția lui a susținut că în noaptea crimei a fost tot timpul în casă cu ea.

După o săptămână de arest, Mornea a fost eliberat și a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

Se pare că problemele și trauma nu au dispărut, așa că bărbatul a făcut un gest îngrozitor. În urmă cu câteva zile, Constantin Mornea a plecat de acasă, spre pădure, iar atunci a fost ultima dată când familia l-a văzut în viață. Trupul fără viață al bărbatului a fost găsit spânzurat în pădure, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„La data de 12 august un bărbat, de 53 de ani, din comuna Bărbăteşti, a fost găsit spânzurat în pădurea din apropierea locuinţei. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului sau membrelor, acesta fiind transportat la  Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a anunțat poliția din Gorj.

Foto: Adevărul