Un ”iepuraș Playboy” s-a strecurat printre pelerine la moaștele Sfintei Parascheva! Avem imagini uluitoare cu cea mai sexy-credincioasă

Publicat: 15/10/2018 | 23:10

După ce a apărut într-un pictorial de-a dreptul incendiar, (DETALII AICI), Rellys Tonu, una dintre cele mai atrăgătoare românce, a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită.(Cât câștigi dacă faci videochat?) Fostul ”iepuraș” Playboy a mers în pelerinaj la Moaștele Sfintei Parascheva. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini uluitoare cu renumitul model. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELE MAI SEXOASE ROMÂNCE DIN SHOWBIZ A POZAT 100% GOALĂ!)

După ce a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, Rellys Tonu, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton, s-a recules la moaștele Sfintei Parascheva. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Zilele trecute, fostul ”iepuraș” Playboy și o bună prietenă s-au suit în mașină și au plecat în pelerinaj la Iași. Acolo unde a întâlnit-o pe celebra tânără și CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(NU RATA, AICI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY RELLYS TONU A EXPERIMENTAT LA PLAJĂ CELE MAI PERVERSE POZIȚII!)

Îmbrăcată adecvat, cu o geacă neagră și cu un batic pe cap, blondina aproape că era de nerecunoscut printre miile de pelerini care, în weekendul trecut, au mers să se închine la racla Sfintei Parascheva. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Cu toate că a părut că încearcă să treacă neobservată, în timpul orelor pe care le-a petrecut la coadă,  Rellys a fost remarcată de un admirator. Un bărbat ce aștepta la rând pentru a ajunge la racla în care se află osemintele Cuvioasei a încercat în repetate rânduri să intre în discuție cu fostul ”iepuraș” Playboy.(CITEȘTE ȘI: ”PRINȚESA IMOBILIARELOR” + JUNIORUL UNUI CELEBRU MILIARDAR = LOVE!)

Rellys Tonu, cea mai sexy credincioasă

A pozat nud

Recent, blondina a fost protagonista unui pictorial incendiar, iar fotografiile renumitului model au ajuns în atenția CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Rellys Tonu a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiții și s-a lăsat fotografiată 100% goală. Singurul accesoriu pe care sexy-timișoreanca l-a folosit a fost un lănțișor din aur care i-a mângâiat formele bine definite.(Super oferta de angajare) Cum este familiarizată cu obiectivul camerei, Rellys nu a pierdut timpul și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale posturi. Cu siguranță, rezultatul shootingului este nerecomandat cardiacilor.( NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU ȘI RELLYS TONU, ATINGERI SENZUALE LA PISCINĂ! CELE MAI HOT MOMENTE ALE ÎNCEPUTULUI DE VARĂ!)

Rellys Tonu, carieră de succes

În vârstă de 23 de ani, Rellys, pe numele ei real Raluca Tonu, este una dintre cele mai apreciate românce. Tânăra care este originară din Timișoara a cunoscut celebritatea și a devenit un model de succes după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat în mai multe reviste dedicate bărbaților, inclusiv în Playboy. (NU RATA, AICI: UNUL DINTRE PUȘTII-MINUNE AI ”NAȚIONALEI”, FILMAT GOL PUȘCĂ ÎN TIMP CE UN AMIC ÎI MASA BĂRBĂȚIA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)