Un ieșean a mers la băut după ce și-a cumpărat mașină de lux, apoi a intrat cu ea în stâlp. Bolidul avea doar 500 de kilometri la bord

Publicat: 09/07/2019 | 12:13

Un bărbat de 47 de ani din municipiul Iași s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat în stare de ebrietate la volan. Omul a comis un accident în seara de 8 iulie. Atunci, a petrecut cu alcool, după care s-a urcat la volanul noii sale mașini, un Audi A4, și a plecat la plimbare prin oraș. (NU RATA: CE A PĂȚIT UN BĂRBAT DIN IAȘI DUPĂ O NOAPTE DE AMOR CU MIHAELA! LA ORA 5 DIMINEAȚA A… CONTINUAREA ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE)

În zona Nicolina, din cauza aburilor de alcool, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. Vehiculul avea doar 500 de kilometri la bord însă a fost serios avariat în urma impactului.

Ce alcoolemie avea șoferul

Polițiștii rutieri au fost chemați la fața locului și l-au testat pe șofer. Au aflat că acesta este băut, valoarea relevată de etilotest fiind de 0,9 mg/l în aerul pur expirat. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. (VEZI ȘI: CAZ ȘOCANT LA IAȘI. CE A PĂȚIT O IEȘEANCĂ DUPĂ CE A BĂUT PATRU LITRI DE ȚUICĂ)

Citește și...