Un manelist celebru a chemat politia dupa ce a fost „calcat” de hoti! Vezi aici cat de mare este paguba!

Publicat: 09/04/2015 | 16:02
Un manelist celebru a chemat politia dupa ce a fost „calcat” de hoti! Vezi aici cat de mare este paguba!

Ieri, in jurul orei 18:00, Liviu Guta a fost jefuit in plina strada, intr-o zona buna a Bucurestiului. Mai exact, manelistului i s-au furat oglinzile de la masina de 170.000 de euro, motiv pentru care a alertat imediat politia.

Liviu Guta a fost la un pas sa faca o criza de nervi atunci cand s-a intors la masina parcata regulamentar intr-o zona buna din Capitala. Motivul? A observat cu stupoare ca oglinzile de la masina sa, o limuzina in valoare de 170.000 de euro, lipsesc cu desavarsire. Scos din minti, el a chemat imediat politia si a facut plangere impotriva hotilor. Au fost luate si filmarile camerelor de supraveghere amplasate in zona, asa ca, cel mai probabil, infractorii vor fi prinsi in curand:

Guta

„Eram langa liceul Dinu Lipatti, s-a intamplat ziua in amiaza mare, la ora 18.00. Am fost la Politie, am dat declaratii, am avut un mare ghinion.

Guta

Oglinzile sunt foarte scumpe, nu stiu exact cat costa, dar daca masina este 170.000 de euro, va dati seama cat costa si oglinzile”, a declarat manelistul, extrem de suparat, mai ales ca tine la masina ca la ochii din cap.

 

CITESTE SI:

Liviu Guta, implicat intr-un nou scandal! Sotia lui e dezamagita: “Stiu ce ii poate capul cand e beat”

Fotografii de senzatie! N-ai sa crezi cum arata Liviu Guta in urma cu 10 ani! Vezi reactia fabuloasa a solistului

 

Adora masinile de lux!

 

Liviu a devenit dependent de dulciuri
Liviu a devenit dependent de dulciuri

Liviu Guta este recunoscut pentru faptul ca schimba des masinile si ca arunca mereu zeci de mii de euro pe bolizi de lux. Timp de doi ani, el a facut senzatie intr-un Hummer de culoare galbena.

 

C.B