Un manelist celebru face dezvaluiri cutremuratoare: „M-am nascut la sapte luni si am avut un kilogram si jumatate”

Publicat: 08/01/2014 | 19:54
Un manelist celebru face dezvaluiri cutremuratoare: „M-am nascut la sapte luni si am avut un kilogram si jumatate”

Viata a fost dura cu Liviu Guta inca din pantecele mamei sale. Manelistul s-a nascut la numai sapte luni si a cantarit doar 1,6 kilograme. Pentru ca organele sale nu erau bine formate, cantaretul a stat aproape doua luni la incubator.

A devenit celebru prin prisma muzicii pe care o canta, dar si prin faptul ca reueste sa imite la perfectie vocea unor cantareti celebri ai lumii.

Putini sunt insa cei care stiu detalii din viata privata a lui Liviu Guta. Momentele grele au inceput in viata cantaretului inca din clipa in care s-a nascut.

Liviu Guta

Noi suntem cinci frati. Trei fete si doi baieti. Eu m-am nascut prematur, la sapte luni si am cantarit 1, 6 kilograme. Pe bune, mama s-a impiedicat pe scari si a fost dusa de urgenta la spital ca sa nasca. I s-a rupt apa, asa mi-a povestit.

Liviu Guta

M-au tinut in maternitate ceva, pana mi-a crescut ceva pe corp, pana si-au dat seama ca nu sunt un extraterestru (n.r. rade), a declarat Guta, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI:

Ultima fita: Liviu Guta i-a luat fiului sau ceas cu telefon!

Ziua trist, noaptea vesel. Dupa ce a picat la Eurovision, Liviu Guta si-a inecat amarul in club, cu Pepe, pana la 5 dimineata

Scandal MONSTRU intr-un cartier rezidential! Liviu Gută, in stradă alături de vecini: „Fac crimă”

 

Faptul ca este casatorit nu inseamna ca manelistul duce lipsa de oferte de la alte fete
Faptul ca este casatorit nu inseamna ca manelistul duce lipsa de oferte de la alte fete

Pentru ca a fost nascut  inainte de termen si ar fi putut suferi o trauma in urma accidentarii mamei sale, Liviu a stat mult timp in spital, in incubator. Si-a revenit insa destul de repede, fiind inconjurat de dragostea parintilor si a fratilor sai.

Nu mai tin minte cat am stat in spital. Dar cred ca m-au tinut mai mult decat a stat Steven Segal cand a intrat in coma (n.r. rade). Mi-a afectat asta sanatatea in primii ani ai vietii, bine, nici acum nu sunt prea sanatos. Sau, ma rog, in afara de cap, ficat si rinichi pot spune ca sunt sanatos tun”, ne-a mai spus cantaretul.
 

Fiul nu vrea sa fie cantaret de manele

Mario isi iubeste extrem de mult surioara
Mario isi iubeste extrem de mult surioara

Liviu Guta este insurat si are doi copii. Un baietel in varsta de sase ani si o fetita, de numai doi.

Desi este inca mic, pustiul a mostenit vocea tatalui sau, insa nici nu vrea sa auda de manele. Mario asculta numai muzica rock, pe care o si canta extrem de bine.

 D.E, C.B