Un mare cantaret britanic este in stare de soc! Iubita lui a fost gasita moarta! Politia ancheteaza o posibila sinucidere!

Publicat: 17/03/2014 | 20:01
Un mare cantaret britanic este in stare de soc! Iubita lui a fost gasita moarta! Politia ancheteaza o posibila sinucidere!

Un cantaret britanic a primit, luni dimineata, o veste teribila din partea autoritatilor din Manhattan. Iubita acestuia a fost gasita moarta in apartamentul ei.

L’Wren Scott, prietena cantaretului Mick Jagger, a fost gasita moarta, luni dimineata, chiar in apartamentul sau din New York. Autoritatile au fost alertate de catre asistenta femeii in varsta de 47 de ani.

Mick Jagger

Politia trateaza cazul ca pe o posibila sinucidere, pana in momentul in care vor exista probe clare care sa indice cauza mortii.

Mick Jagger si iubita

Purtatorul de cuvant al solistului de la Rolling Stones a declarat ca Mick „este in stare de soc si complet devastat” din cauza mortii iubitei lui. Artistul se afla in Australia, acolo unde este in turneu impreuna cu formatia sa.

_____

CITESTE SI:

Celebrul rocker Mick Jagger a primit o veste incredibilă! Artistul este foarte încântat

Lady Gaga s-a alăturat celor de la The Rolling Stones pe scenă! Uite ce show demenţial au făcut!

______

Aveau o relatie de 13 ani

Cantaretul si stilista L’Wren Scott se intalneau din 2001. Femeia era cu 25 de ani mai tanara decat el, insa relatia lor parea sa mearga foarte bine.

Mick Jagger si iubita

Mick Jagger a avut relatii cu Marianne Faithfull si Carla Bruni. Este tatal a sapte copii cu patru femei diferite – cantareata Marsha Hunt, manechinele Bianca Perez Morena, Jerry Hall si Luciana Morad – si bunicul a patru nepoti.

R.O.

Citește și...