Un masaj letal! Povestea femeii care era sa moara in urma unui masaj de relaxare

Publicat: 03/12/2015 | 15:21
Un masaj letal! Povestea femeii care era sa moara in urma unui masaj de relaxare

Cand vine vorba de relaxare, cu totii ne-am dori o zi libera si un masaj. Totusi, banalele masaje nu sunt chiar atat de inofensive precum credeam.

Asta sustine Elizabeth Hughes, o femeie de 46 de ani din Marea Britanie care s-a trezit cu mana paralizata in urma unei vizite la salonul de masaj al unei clinici de infrumusetare.

Sursa foto: dailymail.co.uk
Sursa foto: dailymail.co.uk

Totul a inceput cand, pe masa de masaj, femeia a inceput sa simta durere in timp ce maseuza o apasa pe gat. Desi i-a atras atentia imediat maseuzei, aceasta i-a raspuns femeii ca este foarte incordata si probabil din acest motiv o doare.

Dupa o saptamana, femeii i s-a facut foarte rau. Cand s-a trezit sa mearga la baie si-a dat seama ca nu mai are echilibru, iar in oglinda a vazut ca o parte din fata ii atarna. Patru ore mai tarziu, femeia s-a trezit si nu mai putea vorbi si si-a dat seama ca are un atac vascular cerebral.

La spital, doctorul a intrebat-o daca a fost implicata intr-un accident de masina, iar femeia i-a raspuns ca nu.

„Mi-a spus ca artera mea carotida –artera principala care se afla pe ambele parti ale gatului– s-a spart si un cheag de sange a iesit si i-a luat o saptamana sa imi ajunga la creier. Am mentionat masajul dureros si mi-a zis ‚Asta e!’ , a declarat Elizabeth Hughes, citata de The Daily Mail.

Femeia a decis sa accepte compensatiile clinicii fara sa ajunga la tribunal.

Alex-Sorin

Citește și...