Un medic ginecolog de la Spitalul Județean Slatina, în stare gravă după ce a născut gemeni

Publicat: 13/01/2020 | 16:48

Medicul ginecolog Minela Călinescu, de la Spitalul Județean Slatina, se află în stare gravă, la un spital din Craiova, după ce a născut gemeni, cu câteva zile în urmă. (VEZI ȘI: CE NOTE AU PRIMIT LA NAȘTERE GEMENELE ADUSE PE LUME DE VALENTINA PELINEL)

Minela Călinescu este medic ginecolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar, cu o zi înainte de Bobotează, a dat naştere, prematur, gemenilor, un băieţel şi o fetiţă.

Complicații, la o săptămână după naștere

Cu toate eforturile specialiștilor, gemenii s-au născut la doar 32 săptămâni, la spitalul din Craiova, unde sarcina medicului a şi fost urmărită. La nici o săptămână de la naşterea gemenilor (care sunt în stare bună) a intervenit o complicaţie, cel mai probabil pe fondul unei imunităţi scăzute. Astfel, dr. Minela Călinescu a suferit un stop cardio-respirator.

Doctorița a fost resuscitată, însă se află în stare foarte gravă, stare de comă, perioada în care creierul nu a fost oxigenat fiind, spun medicii, destul de mare. (NU RATA: CRISTINA ICH,  COMPLICAȚII DUPĂ CE A NĂSCUT)

Citește și...