Un nou scandal in showbiz intre Chivu si Mocanu? Uite ce a facut Loredana la ultimul show in club! Imagini fierbinti

Publicat: 28/01/2015 | 00:06

Desi a ramas fara postul de asistenta TV, dar si fara posibilitatea legala de a semna cu o alta televiziune, Loredana Chivu stie cum sa se descurce financiar. Tanara a inceput sa fie din nou ofertata pentru a intretine atmosfera la petreceri.

Dupa ce a crezut ca i s-au infundat toate corabiile, tinand cont ca a ramas fara job-ul de asistenta TV intr-o perioada „moarta” a petrecerilor private, Loredana si-a revenit. Blonda a inceput sa fie din nou invitata sa intretina atmosfera la petreceri si se pare ca perioada de repaos a fost una benefica atat pentru ea, cat si pentru admiratorii ei. Weekend-ul trecut, Loredana Chivu a avut primele petreceri pe acest an, evenimente unde a incins la propriu atmosfera. Imaginile cu ea dansand in mijlocul clientilor nu mai au nevoie de nicio prezentare, dansurile ei lascive, in tinute sumare, fiind deja cunoscute. Faptul ca era imbracata extrem de sexy a fost ca un bonus pentru barbatii care au ales sa petreaca o seara alaturi de ea.

 

Fosta asistenta tv a mers singura la eveniment
Fosta asistenta tv a mers singura la eveniment

Primul eveniment fara Ana Maria Mocanu

 

Culmea este ca, la unul dintre evenimentele din weekend, Loredana Chivu nu a mai fost insotita de prietena ei Ana Maria Mocanu. Daca, pana acum, organizatorii de evenimente nici nu concepeau ca una sa vina fara cealalta, se pare ca mai nou acestia o prefera pe blonda, care atrage mai mult public.

Loredana chivu

Chiar daca Loredana a inceput sa aiba acest gen de petreceri cu ajutorul Anei Mocanu, se pare ca, in ultima vreme, a cam reusit sa ii ia fata. Totusi, multi s-au intrebat daca cele doua nu cumva s-au certat deja, mai cu seama ca Mocanu inca are un job pe micul ecran, fiind asistenta o emisiune matinala. In plus, se stie ca pe cele doua le-au legat foarte mult aceste job-uri din cluburi, ele nefiind chiar cele mai bune prietene.

 

Blonda a starnit fanteziile tuturor barbatilor din club
Blonda a starnit fanteziile tuturor barbatilor din club

CITESTE SI:

Nu mai are nicio rusine! Loredana Chivu, fara chiloti la TV! Ce s-a intamplat cand s-a aplecat, in timpul unui dans

Loredana Chivu si-a incins rau prietenii de pe internet! Blonda s-a fotografiat fara lenjerie intima si i-a innebunit pe barbati

 

Imbracata provocator, tanara a facut senzatie
Imbracata provocator, tanara a facut senzatie

Are contracte pana in luna aprilie

De cand nu mai este asistenta TV, Loredana are si mai mult timp pentru a se dedica petrecerilor private. In plus, tanara castiga mult mai bine din acest gen de petreceri, decat de la fostul loc de munca. Se pare ca Loredana Chivu a semnat deja mai multe contacte, care se intind pana in luna aprilie a acestui an. La fel de ofertata a fost si anul ce tocmai s-a incheiat, iar castigurile direct proportionale.

 

Denisa Macovei

 

 

Citește și...