Un nou scandal in showbiz! Sora lui Sergiu Nicolaescu da de pamant cu cel mai bun prieten al regretatului regizor!

Publicat: 09/01/2015 | 03:52

De curand, regizorul Ioan Carmazan a anuntat cu surle si trambite ca va realiza un film dupa viata celebrei Maria Tanase, acelasi film pe care si Sergiu Nicolaescu isi dorea sa-l puna in scena. La auzul acestor vesti, sora lui Nicolaescu a luat foc.

S-au implinit doi ani de cand Sergiu Nicolaescu a trecut in nefiinta. Acesta si-a dat ultima suflare inainte de a apuca sa duca la bun sfarsit ultimul mare proiect al sau. Regizorul isi dorea cu ardoare sa puna in scena un film despre viata „doamnei muzicii romanesti”, Maria Tanase, insa Dumnezeu a avut alte planuri pentru el. De curand, Ioan Carmazan a anuntat ca va face el acest film cu care spera sa dea lovitura iar la auzul acestei vesti Iolanda Nicolaescu s-a umplut de furie:

Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Sergiu Nicolaescu, Ioan carmazan va regiza filmul dupa viata Mariei Tanase, in locul lui
Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Sergiu Nicolaescu, Ioan carmazan va regiza filmul dupa viata Mariei Tanase, in locul lui

„Eu n-am auzit niciodata de un film facut e Ioan Carmazan si nu inteleg de ce este numit mare regizor. Dumneavoastra ati auzit? Eu cred ca se foloseste de numele fratelui pentru a-si face putina publicitate. Asa a facut intotdeauna, toata viata a stat pe langa Sergiu pentru a fi si el bagat in seama de ceilalti. Oricum, scenariul nu era al lui Sergiu, era al altcuiva si cred ca Ioan Carmazan l-a luat de la acel domn”, a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru CANCAN.ro.

Sergiu Nicolaescu


Se topeste de dorul fratelui sau

Pe 3 ianuarie s-au implinit doi ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, iar sora maestrului ii simte in fiecare zi lipsa. Cei doi aveam o relatie apropiata si stateau ore in sir la povesti, insa acum Iolanda se mai bucura doar de compania papagalului pe care il are de la fratele sau:

papagal iolanda nicolaescu

„Imi este foarte dor de el, in fiecare zi ma gandesc la Sergiu. Ma mai consolez vorbind cu papagalul lui, altceva nu prea am ce face”, ne-a mai spus aceasta.

iolanda nicolaescu

 

CITESTE SI

A primit unda verde la barbati! Ce se intampla cu Dana, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, la doi ani de la decesul regizorului

S-au impacat de o luna, iar acum… Uite ce spune Iolanda Nicolaescu despre Dana, vaduva maestrului: „Nu ma asteptam ca…”

Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regiuzorului sa renunte la proces
 


Isi doreste sa mearga la cimitir

iolanda

Iolanda Nicolaescu n-a reusit nici pana in ziua de azi sa ajunga la mormantul fratelui sau, insa spera ca la primavara ii va putea face acestuia o vizita. „Reumatismul asta imi da mari batai de cap si abia ma pot misca prin casa. N-am ajuns la Sergiu la mormant pentru ca nu pot sa cobor scarile de acasa, sunt patru etaje totusi si nu avem lift. Sper ca la primavara sa ma simt mai bine si sa pot sa merg sa-i vizitez mormantul, sa-i aprind o lumanare si sa-i duc niste flori”, ne-a mai spus Iolanda.
 

Georgiana Coman

Citește și...