Un nou SCANDAL! Iulia Albu o face praf pe Giulia Anghelescu: „Trist. Prost. Penibil”

Publicat: 13/07/2013 | 10:29
Un nou SCANDAL! Iulia Albu o face praf pe Giulia Anghelescu: „Trist. Prost. Penibil”

Meseria de fashion editor nu este una simpla, mai ales in Romania, caci ajungi sa te certi cu toate vedetele. Acesta este si cazul Iuliei Albu, care, mai nou, a intrat in conflict cu Giulia Anghelescu.

Dupa ce Iulia a spus ca nu se imbraca potrivit si ca de fiecare data cand apare in public clacheaza la capitolul tinute, Giulia Anghelescu a simtit nevoia sa spuna ceva.

Cantareata si-a spus supararea, insa nici Iulia nu se lasa mai prejos si continua seria atacurilor.

„Giulia e, mai nou, „culta-n cap”, vorba unei bune prietene ale mele. Ramasa in pana evidenta de subiecte pentru a aparea in presa, absolventa de Spiru Haret are, mai nou, deloc argumentat profesional, „emisii” care l-ar face invidios pe Freud insusi! Aproape ca ar fi convins-o pe tanti Florica, cea de la care cumpar zilnic cel mai proaspat patrunjel, de profunzimea teoriilor sale. Aproape, pentru ca si tanti Florica la randul sau are si ea diploma de la Spiru, universitatea privata implicata in scandalul diplomelor de acum ceva timp… Trist? Penibil? Amuzant, cu siguranta!”,  a scris Iulia pe Facebook.

„Faptul că trebuie să umbli alături de o găină pentru a căpăta o minimă candoare din partea tovarăşilor de specie mi se pare la fel de umilitor precum un viol. Trebuie să ştii, vreau să ştii că eşti un om special care merită toată atenţia noastră. Iulia, meriţi să fii iubită! Meriţi să fii iubită pentru ceea ce eşti, nu pentru găină! Iulia, nu ai nevoie de găină eşti o vedetă superbă, specială şi cu mari scopuri in viaţă din naştere!”, a scris Giulia Anghelescu.

banner

L.C

Citește și...