Cineva claxona în continuu, în parcarea unui supermarket! Când s-au dus să vadă despre ce era vorba, nu le-a venit să creadă cine era, de fapt, la volan. Întâmplarea a devenit virală

Publicat: 01/03/2018 | 10:41

Zilele trecute, mai mulți tineri au filmat o întâmplare ilară, în parcarea unui supermarket din Focșani. Enervați de un „șofer” care claxona de zor la volanul unei autoutilitare, s-au dus să vadă care e „urgența”, dar nu se așteptau la o asemenea surpriză. La volanul autoturismului nu era nicidecum un șofer supărat. 

Autorii filmulețului s-au amuzat teribil când au văzut că cel care claxona și tulbura linișta întregii parcări era un câine. Animalul fusese lăsat singur în mașină și, de plictiseală, s-a urcat pe volan și a început să claxoneze în continuu. Din când în când, patrubedul se mai oprea, atunci când era băgat în seamă de trecători, apoi își relua „repertoriul” și își chema stăpânul, claxonând în continuu de la volanul autoutilitarei.

„S-a plictisit omul în mașină, frate, ce vrei! Hai la el. Te-ai plictisit, vărule? Cine te-a supărat?”, s-au amuzat autorii videoclipului devenit viral pe rețelele de socializare.

 

Citește și...