Un tânăr din Dâmbovița a gonit cu o mașină cu numere false, a intrat într-un cap de pod și și-a băgat prietenii în spital

Autor: Maya Radu
Publicat: 28/03/2019 | 11:22

Un tânăr teribilist de 22 de ani, din Dâmbovița, s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni, săvârșite într-o singură noapte. A gonit cu viteză, cu o mașină cu numere false, a făcut accident, a fugit de la locul faptei și și-a băgat prietenii în spital. (VEZI ȘI: ȘAPTE VICTIME, DUPĂ UN ACCIDENT GRAV DE CIRCULAȚIE ÎN MUREȘ!)

Accidentul s-a produs în localitatea Băleni. Șoferul de 22 de ani și alți trei prieteni se aflau în mașină, iar, la un moment dat, pe DJ711, din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Deși răniți, tinerii au fugit de la locul accidentului. Mașina a fost găsită abandonată pe câmp, iar polițiștii au pornit în căutarea lor. Au fost identificați după 45 de minute. Pasagerii aveau nevoie de îngrijiri medicale.

Teribilismul l-ar putea trimite pe tânăr după gratii

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit ca plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțineau unui alt autoturism. (10 motive sa alegi videochat)

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. Teribilismul de moment l-ar putea duce după gratii pe șofer. (CITEȘTE AICI: ACCIDENT MORTAL PE DN 1, DUPĂ CE DOUĂ AUTOUTILITARE S-AU CIOCNIT. UNA DINTRE MAȘINI A AJUNS ÎN RÂUL PRAHOVA)

Citește și...