Un tânăr din Suceava, cercetat PENAL după ce a postat o fotografie pe Facebook! Ce conţinea imaginea

Publicat: 09/12/2013 | 12:57
Un tânăr din Suceava, cercetat PENAL după ce a postat o fotografie pe Facebook! Ce conţinea imaginea

Un tânăr din judeţul Suceava este urmărit penal, după ce ar fi postat pe o reţea de socializare fotografii cu o minoră în poziţii indecente făcute cu telefonul mobil, acesta fiind cercetat şi pentru act sexual cu un minor.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, oamenii legii au făcut, luni, două percheziţii la locuinţa unui tânăr de 22 de ani şi la domiciliile unor rude ale acestuia, de unde au fost ridicate un laptop şi două telefoane mobile, potrivit Mediafax.

Tânărul este suspectat că, în perioada iunie 2012 – octombrie 2013, ar fi făcut mai multe fotografii cu telefonul mobil unei minore în ipostaze indecente, pe care le-ar fi postat pe o reţea de socializare.

În acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de tânăr pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice în formă continuată şi act sexual cu un minor.

Cercetările în acest caz au fost făcute de poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice şi de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

G.C.

Citește și...