Unde a dispărut fiica mondenă a ex-şefului de la FRF! Raluca Sandu e patroană de cârciumă la…

Publicat: 08/02/2017 | 19:30

Raluca Sandu (36 de ani), fiica lui Mircea Sandu, ex-şeful de la FRF, era o prezenţă obişnuită în lumea mondenă a Capitalei, făcând parte din “garda veche” pusă pe distracţie. Însă, acum sunt departe acele vremuri fiindcă fosta tenismenă este acum patroană de cârciumă la Monaco, acolo unde locuieşte alături de soţul ei, Ziv Tetelman, având o familie mare fiindcă afaceristul avea deja doi fii din căsnicia cu Daiana Voicu, de care a divorţat cu scântei (detalii AICI), Raluca avea la rândul ei o fetiţă din relaţia cu Ciro Castellano, iar din povestea de iubire cu soţul ei a mai apărut un băieţel, pe nume Jonathan. (detalii AICI) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Chiar dacă a avut o carieră ce părea promiţătoare în tenis, Raluca a renunţat în cele din urmă la sportul de performanţă şi, după mai multe relaţii eşuate (cea mai cunoscută fiind probabil cea cu Walter Zenga) şi un mariaj finalizat după doar trei ani cu luptătorul Todd Medina, acum se concentrează pe afacerea ei de la Monaco, acolo unde s-a mutat alături de afaceristul israelian. Deşi mai vine şi prin ţară, pentru a-şi vizita familia rămasă în România, (imagini exclusive AICI), Raluca Sandu petrece mult mai mult timp în străinătate, mai ales că micuţii s-au obişnuit cu viaţa de acolo.

Poziţionarea afacerii este una bună pentru încasări, iar fiica lui Mircea Sandu nu a uitat de ţara natală vreo clipă, având grijă să includă în meniu şi reţete tradiţionale româneşti, atât pentru străinii curioşi să afle mai multe despre cultura noastră, cât şi pentru românii care şi-au refăcut viaţa în lumea bună din Monaco. Deşi nu mai este o tinerică, anii nu şi-au lăsat aproape deloc amprenta asupra Ralucăi Sandu, fiindcă se menţine uşor în formă având grijă de cei patru copilaşi, pe care îi iubeşte la fel de mult, fără să facă vreo diferenţă între ei. De altfel, în majoritatea imaginilor postate online de fiica ex-şefului FRF, zâmbetul nu îi părăseşte chipul, părând să-şi fi găsit pe plaiurile din Monaco liniştea la care nici nu visa pe vremea când era o prezenţă constantă prin lumea mondenă de la noi.

Citește și...