Unul dintre arhitecţii de la „Visuri la cheie” se pregăteşte să schimbe scutece! Nu a reuşit să ţină secretul

Publicat: 22/11/2017 | 12:21

Familia unuia dintre membrii echipei de la "Visuri la cheie" se măreşte! Vestea cea mare s-a aflat azi, în cadrul unui interviu. Unul dintre arhitecţi a vrut să păstreze micul secret departe de toţi, însă replica dată l-a dat de gol.

În 2001, Omid Ghannadi şi-a părăsit ţara natală, Iran, ca să vină în România. În cadrul interviului oferi astăzi, arhitectul s-a dat de gol când a fost întrebat: „Pe când vine al doilea bebeluş?”. Din răspunsul lui toţi au înţeles că el şi frumoasa lui soţie, Ilinca, lucrează la al doilea copil. Cei doi soţi au împreună cu băiat, pe Iancu.

„Foarte frumoasă (n.r.: viaţa din Iran), alături de mama mea şi alături de oamenii care. A fost o viaţă foarte similară cu cea din România. (…). Căldura oamenilor, prietenia lor, felul în care se apropie oamenii de ei – asta e ceea ce aveam eu nevoie când am plecat la 14 ani de acasă. (…). Când am venit prima dată în România. Eu am venit în Bucureşti şi m-am dus direct în Tulcea. (…). Primul cuvânt pe care l-am învăţat a fost «temperatură», pentru că voiam să le spun că am temperatură – aveam 40 a doua zi, după ce am vizitat un monument într-un vârf de deal. (…). Aveam 14 ani, nu plecasem niciodată de lângă mama şi ruptura a fost foarte mare pentru mine. (…). De arhitectură m-am îndrăgostit la sfârşitul liceului. (…). De fapt, totul a pornit de la soţia mea, care era pasionată de arhitectură. (…). Pe soţia mea am cunoscut-o în liceu. A fost exact ca la carte: ne-am cunoscut în liceu, după care ne-am separat un pic, am învăţat lucruri noi în viaţă – după care ne-am regăsit. Am păstrat mereu legătura. (…). Soţia mea e cea mai bună prietenă a mea., a povestit Omid Ghannadi în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

În weekend va fi petrecere în familia lui Omid Ghannadi. Fiul său cu Ilinca împlineşte doi anişori pe 25 noiembrie.

„Sinceritatea şi cumva ideea de a-l lăsa unul pe celălalt să-şi trăiască viaţa în felul lui. (…). Apariţia copilului ne-a stabilizat. (…).  Ilinca îl culcă pe Iancu, de dimineaţă, eu mă trezesc primul. (…). Sâmbătă face doi ani. (…). Da, ne mai gândim (n.r.: la a doilea copil). Nu, ne este foarte frică! (n.r.: să îşi facă o casă împreună cu soţia lui). Să ne contruim o locuinţă e o provocare prea mare pentru noi. Avem multe proiecte, avem atât de multe idei. (…)”, a dezvăluit personajul exotic de la „Visuri la cheie”.

Arhitectul iranian s-a alăturat echipei de la „Visuri la cheie” anul trecut. Alături de Adela Pârvu – designer de interior, Alinei Vîlcu – arhitect, Omid Ghannadi dă viaţă visurile oamenilor aflaţi în situaţii neplăcute.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul Violetei, la puţin timp după ce echipa emisiunii „Visuri la cheie” i-a refăcut casa! Ce s-a întâmplat cu băieţelul mic, bolnav de autism

Violeta odihneşte-te în pace! Odihneşte-te pentru toate greutăţile pe care le-ai dus. Odihneşte-te pentru ca ai fost şi vei rămâne o mama adevărată! O mama luptătoare care nu a plecat pana nu s-a asigurat ca ai ei copii vor fi bine! O mama de care au nevoie toţi copiii pe lumea asta! Ai fost cu noi puţin şi ne-ai învăţat prea multe!, a scris Omid Ghannadi pe pagina sa de Facebook după ce a aflat că mama celor trei băieţi a murit.

Citeşte şi: Cât de adevărată este emisiunea „Visuri la cheie”? Un membru al echipei a făcut dezvăluiri

Citește și...