Unul dintre cele mai longevive cupluri din Romania s-a destramat peste noapte!

Publicat: 12/03/2014 | 00:12

Dupa sapte ani de iubire, unul dintre cele mai solide si mai discrete cupluri din showbiz pare sa fi devenit istorie. Andreea Balan ar fi pus punct relatiei cu Keo tocmai pentru ca artistul ar fi tot amanat momentul cererii in casatorie.
 

 

Marius Nita va asteapta in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 23:00, cu cele mai tari CANCAN-uri, numai pe Acasa TV

Andreea si Keo s-au iubit nebuneste
Andreea si Keo s-au iubit nebuneste

 

In timp ce fostul iubit s-ar fi mutat deja din apartamentul unde locuiau impreuna, blondina a si inceput sa valorifice din plin timpul liber. A petrecut pana in zori in club, alaturi de un alt artist in voga. Si burlac!

 

Andreea Balan - 6

 

Chiar si dupa sapte ani de… amor, Andreea Balan tot n-are… noroc in dragoste! Satula sa mai astepte inelul de logodna din partea lui Keo, cantareata ar fi pus piciorul in prag. La 29 de ani, ar fi vrut sa imbrace rochia de mireasa si sa devina cat mai curand mama, insa pespectiva unui mariaj nu l-ar fi incantat prea tare pe iubitul ei. Daca ultimatumul Andreei nu l-ar fi convins sa o ceara de nevasta, se pare ca artista ar fi pus punct relatiei cu Keo, scrie revista Ciao.
 

Andreea si Keo pareau un cuplu solid
Andreea si Keo pareau un cuplu solid

 

Nu e prima oara cand s-a zvonit ca idila lor si-ar fi gasit sfarsitul, insa de data aceasta se pare ca artistul s-ar fi mutat deja din apartamentul in care locuia impreuna cu iubita lui si pentru care se spune ca ii platea lunar… chirie. Nici cand vine vorba de vila pe care o construiau impreuna, Keo nu ar putea sa ridice pretentii. Se pare ca investitia ar fi fost facuta in mare parte de Andreea, care este si proprietara casei unde spera sa isi intemeieze o familie.

 

Andreea Balan - 7

 

Singura si… disponibila, Andreea pare sa fi pornit deja in cautarea unui inlocuitor pentru fostul iubit. Prezenta rara in viata nocturna a Capitalei, artista a renuntat la serile petrecute acasa in favoarea distractiilor pana in zori.
 

Andreea Balan - 9

 

Alaturi de un alt burlac in voga, Matteo, fostul iubit al Deliei, Andreea a dansat si s-a distrat ore bune intr-un club. Seara a inceput cu soapte la ureche si priviri cu subinteles. In scurt timp, apropierea dintre cei doi a devenit tot mai evidenta.
 

 

Andreea Balan - 5

 

Din programul artistic nu a lipsit nici dansul, executat in sincron. Pretextul potrivit pentru Matteo, care a profitat de ocazie ca sa-si prinda partenera de gat si sa o traga mai aproape. Drept raspuns, Andreea l-a tachinat si ea.

 

Andreea Balan - 11

 

In zori, insa, cantareata s-a lipit de un dansator, alaturi de care a facut show total.Contactat telefonic, Keo nu a vrut sa comenteze.

 

Andreea Balan - 3

 

Mai multe fotografii si detalii gasiti in cel mai nou numar al revistei CIAO

 

Ciao

 

CITESTE SI…

Andreea Balan s-a certat cu Keo? Mesajul care da de gandit: „Stiu sa pierd si sa…” Are solista probleme in relatie?

Soc! Andreea Balan si Keo arunca bomba: au devenit parinti! „Am facut deja acest pas, am infiat un copil!”

Citește și...