Urmărire ca-n filme pe străzile din Dâmbovița! Cursa nebună s-a încheiat cu un accident

Publicat: 11/12/2018 | 19:30

Trei bărbaţi bănuiţi de mai multe furturi din locuințe au reușit să scape de filtrul polițiștilor din Argeș, marți seara. Aceştia nu au oprit la semnal, iar oamenii legii au tras mai multe focuri de armă spre mașină, suspecţii fiind prinși în Dâmbovița, după ce au provocat un accident.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat că polițiștii au încercat să oprească, în Pitești, o mașină. Șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar, iar la intrarea pe autostrada spre București a fost instituit un filtru. Nici aici, însă, șoferul nu a oprit deși polițiștii au tras mai multe focuri de armă spre autoturismul în care se aflau trei persoane.

Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat, la rândul lor, că este vorba despre doi bărbați și o femeie, care pe raza localității Brănești, din Dâmbovița, au fost implicaţi într-un accident. Din primele informaţii, şoferul, care nu ar avea permis de conducere, a pierdut direcția și a acroșat o altă mașină care circula regulamentar.

“Conducătorul auto, bănuit ca nu ar avea dreptul de a șofa, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a acroșat un alt autoturism ce se deplasa regulamentar și a părăsit partea carosabilă. Doi dintre aceștia au fugit pe câmp, fiind depistați ulterior de politisții din Dâmbovița”, arată IJP Dâmbovița.

O persoană care se afla în mașina care circula regulamentar a fost rănită. Sursa citată a mai precizat că cei trei suspecţi au fost imobilizați de poliţişti.