Va mai amintiti de cei doi acrobati care au facut furori in primul sezon la Romanii au Talent? Afla ce mai fac acum tinerii!

Publicat: 19/10/2014 | 16:02

Dan Tazlauanu si Constantin Ciobotaru formeaza trupa Balance, iar in primul sezon al celei mai tari emisiuni de divertisment au ajuns pana in finala show-ului. Acum, ultimul s-a insurat luna trecuta, iar de show-uri nu duc lipsa.

Dan Tazlauanu si Constantin Ciobotaru se cunosc de cand aveau doar patru ani, amandoi mergeau la gimnastica si imparteau acelasi antrenor.

Cei doi brasoveni au facut furori la ultimul lor spectacol
Cei doi brasoveni au facut furori la ultimul lor spectacol

Acum cei doi brasoveni fac furori in toata lumea cu spectacolele lor, iar viata lor pare desprinsa din filme. “Acum suntem in Fort Lauderdale, Florida. Repetam in cadrul unui spectacol ce il vom prezenta la bordul unei nave de croaziera incepand cu data de 26 octombrie. In rest am lucrat… cam atat. Saltimbanco – spectacolul de la Cirque du Soleil (CDS) in care am lucrat – a luat sfarsit la inceputul anului 2013. Odata cu el si contractul nostru cu CDS. Poate mai tarziu, intr-un alt spectacol. Deocamdata lucram unde ne duce munca. Inca nu este nimic stabilit nimic in viitor, mai sunt inca sase luni pana acolo…”, ne-a spus Dan Tazlauanu.

Cei doi gimnasti au lucrat o perioada si cu Cirque du Soleil
Cei doi gimnasti au lucrat o perioada si cu Cirque du Soleil

Constantin s-a insurat luna trecuta

Unul dintre cei doi acrobati a bifat luna trecuta unul dintre cele mai importante evenimente din viata sa. Mai exact, Constantin s-a insurat cu jumatatea sa, iar felicitarile au curs rauri pe profilul sau de pe un site de socializare.

Constantin s-a insurat luna trecuta
Constantin s-a insurat luna trecuta

El impreuna cu Dan inca fac furori cu show-urile lor in toata lumea, fie ca a fost vorba de vase de croaziera sau in cele mai tari Sali de spectacole din lume. Ultimul lor show a avut loc in Ibiza, iar dupa cum putem vedea din imagini a fost un adevarat succes.

Ultimul spectacol a fost in Ibiza
Ultimul spectacol a fost in Ibiza

Au cochetat cu Cirque du Soleil

De altfel, dupa ce au evoluat in celebra emisiune de divertisment, Romanii au Talent, cei doi tineri au bifat si un contract cu renumitul „Cirque de Soleil”.

Trupa face furori cu spectacolele in toata lumea
Trupa face furori cu spectacolele in toata lumea

CITESTE SI

Baietii de la Ballance pleaca la Montreal, la Cirque du Soleil! Vor merge cu show-ul Saltimbanco prin toata lumea!

Trupa Ballance de la „Romanii au talent: „Daca ne nasteam in Las Vegas probabil ca am fi avut alte oportunitati”

Trupa Ballance, de la „Romanii au talent”, a semnat cu Cirque de Soleil!

Cei doi au lucrat o perioada buna de timp cu faimosul circ, dar mai apoi au decis ca este mai bine pe cont propriu si continua sa se plimbe in toata lumea cu show-ul lor. (Sursa foto facebook.com) (A.S.)
 

Citește și...