Vaduva unui actor faimos este convinsa ca primeste semne de dincolo de moarte: “Sufletul lui s-a intrupat intr-un porumbel!”

Publicat: 29/12/2015 | 16:04
Vaduva unui actor faimos este convinsa ca primeste semne de dincolo de moarte: “Sufletul lui s-a intrupat intr-un porumbel!”

Anca Pandrea este in suferinta de cand actorul Iurie Darie a incetat din viata. Iubita maestrului a povestit pentru CANCAN.ro ca in casa ei a avut loc un fenomen paranormal, iar sufletul lui Iurie exista in continuare in casa.

Anca Pandrea si Iurie Darie au format un cuplu mai bine de 25 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au format un cuplu mai bine de 25 de ani

CANCAN.ro a stat de vorba cu Anca Pandrea, iar marturisirile actritei sunt extrem de emotionante. Desi nu se afla intr-o stare  de sanatate foarte buna, iubita lui Iurie Darie nu se gandeste deloc la ea si este cu gandul mereu la actor. De Craciun, Anca Pandrea a petrecut cu cativa prieteni buni, insa prezent a fost, spune ea, si actorul, care a avut loc rezervat la masa de bucate. Desi fizic nu mai este printre cei vii, spiritual, Iurie Darie nu a parasit-o niciodata casa in casa in care a trait cu Anca Pandrea.

Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani
Anca Pandrea si Iurie Darie au fost impreuna 26 de ani

„Am sarbatorit cu o prietena de-a mea, Daniela, si cu fiica sa, Marina, dar si cu Iura, care a stat cuminte la masa, a avut tacamuri, tot ce a avut nevoie. E trist tare, dar nu avem ce face. E si porumbelul aici, il tin in casa, alaturi de mine, am grija de el. E sufletul lui Iura. Iura este porumbeul. Si cred asta. S-a obisnuit cu mine, nu pleaca, trece pe langa mine, avea aripioara rupta, dar deja e mai bine, i-am cumparat vitamine pentru aripioara, l-am dus la medic. Il tin in bucatarie.”, a declarat Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro.

Citeste si:

Anca Pandrea, dezvaluire SOCANTA despre sotul ei! „Bateam la el ca la fasole…”

Viaţa ei atârnă de o sumă infimă de bani, însă nici pe aia nu şi-o permite! Ce se întâmplă cu Anca Pandrea

Revelion cu Iurie Darie

Anca Pandrea a mai spus ca a fost in vizita la cimitir, unde a dat de pomana si a vorbit cu iubtul ei. Actrita sufera dupa moartea actorului si nu si-a revenit nici acum, dupa trei ani de la trecerea in nefiinta a acestuia. Anca Pandrea a marturisit ca trecerea dintre ani o va petrece cu apropiatii, ori alaturi de spiritul iubitului ei.

Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie
Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie

„Am fost si la Iura, am impartit, am fost la mormant. la biserica. Marina, fiica prietenei mele, pe care le-am cunsocut anul trecut, ii deseneaza. Dansii stau in Voluntari, merg la Iura doar pentru ca il iubesc. Si iarna am gasit-o acolo cu manutele in zapada la mormant. Le-am invitat sa mergem in parculet. De Revelion voi petrece cu prietenul nostru sculptorul, cu un prieten de-al lui Iura, George, dar si cu Daniela si Marina, care nu pleaca niciodata de la Iura fara sa-i pupe Crucea. Nu are pe nimeni acolo. De doi ani vine la mormant, Iura face trei ani curand de cand a murit. Daca nu, fac eu cu Iura, vorbesc mereu cu el.”, a declarat Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro.

Anca Pandrea

Cine a fost Iurie Darie?

Iurie Darie s-a născut la 14 martie 1929 in Vadul Raşcov din judeţul Soroca si a decedat in noaptea de vineri spre sambata (9 spre 10 noiembrie 2012), dupa mai multe luni de lupta cu problemele respiratorii şi cardiace. IURIE DARIE avea 83 de ani. Dotat cu talent la desen, dar avand si reale insusiri pentru scena, Iurie Darie a dat examen atat la Institutul de Arte Plastice, cat si la cel de Arta Teatrala si Cinematografica, reusind la ambele, dar alegandu-l pe cel din urma, pe care l-a absolvit in 1952. A invatat ce inseamna actoria de la mari actori si profesori: Mihai Popescu sau Marietta Sadova.

Cancan

Larisa Ciuta

Citește și...