Varciu si-a facut de cap cu Mantea. A „tavalit-o” in parcare la mall

Publicat: 17/11/2011 | 00:00
Marti seara, Andreea Mantea, co-prezentatoarea CANCAN TV, si Liviu Varciu au mers impreuna la un film, iar la iesire, infierbantati probabil de ce s-a intamplat pe parcursul peliculei, au simtit nevoia sa se descarce. Liviu a luat-o pe sus pe Andreea, s-au fugarit, s-au imbratisat, s-au sarutat, au fumat din aceeasi tigara, gesturi evidente care arata ca relatia lor evolueaza foarte rapid.

Ea l-a invitat in emisiunea CANCAN TV, el a acceptat invitatia, a venit in platou, au flirtat, si-au trimis priviri cu subinteles, dar nimeni nu banuia ca ar putea ajunge impreuna. Marti seara, Andreea Mantea si Liviu Varciu si-au dat intalnire in Centrul Istoric, unde in locul unei discutii la o cafenea, au preferat o plimbare cu saormele in maini. Nu era insa decat inceputul unei seri mai lungi, pentru ca dupa scurta promenada, Liviu i-a luat in gluma geanta vedetei de la Kanal D si i-a spus ca si-o poate recupera doar daca il insoteste la mall. Bruneta nu a ezitat foarte mult, astfel ca la ora 20.30 ea si fostul sot al Adelinei intrau impreuna in sala de cinema dintr-un mall bucurestean. Au ales o comedie, „Jaf la turnul mare”, cu Eddie Murphy in unul dintre rolurile principale, unde nu se stie daca au ras cu pofta, ca restul spectatorilor, sau au fost ocupati cu altceva. Mai degraba a doua varianta, pentru ca la iesirea de la film, in parcarea mall-ului, Liviu si Andreea au simtit nevoia sa elibereze energiile acumulate in sala, pe intuneric. Varciu a sarit pe co-prezentatoarea lui Adrian Artene, a luat-o pe sus si a inceput sa o invarta, pana a ametit-o de-a binelea. Coborata la sol, bruneta a ripostat, tot in joaca, si a inceput sa-l fugareasca pe „atacator”, dar povestea lor pare sa aiba, totusi, happy-end. Inainte de a pleca fiecare la casa lui, Andreea si Liviu s-au imbratisat indelung, au „postit” o tigara, iar la un moment dat chiar s-au sarutat, desi se vedea, din felul in care o faceau, ca sunt inca in faza de tatonari. Un nou cuplu monden de senzatie, in lumina reflectoarelor! Varciu a combinat-o pe Mantea la o saorma

S-a „stricat”! Varciu nu mai este macho-ul de altadata! „Aici am gresit, n-am mai incercat sa o sarut pe Mantea ca acum cativa ani”

Citește și...