Vecina lui Botezatu, profesoara amenintata cu bomba, a fost subiect de gluma pentru studentii ei!

Publicat: 11/04/2013 | 23:00
Vecina lui Botezatu, profesoara amenintata cu bomba, a fost subiect de gluma pentru studentii ei!

Marta Zaharia, femeia amenintata cu o bomba sub masina, a fost tinta unei glume proaste facuta chiar de catre studentii ei de la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti.

Anuntul care a mobilizat ieri mai multe echipe de pirotehnisti la anuntul ca o bomba sta sa explodeze chiar langa casa designerului Catalin Botezatu a socat-o pe femeia vizata de un asa-zis atentat.

bomba

Din fericire alarma s-a dovedit a fi falsa, iar profesoara le-a aratat politistilor mesajul primit, in care se specifica clar ca va fi aruncata in aer daca va urca in masina.

Marta Zaharia a fost amenintata cu bomba

Politistii vor stabili acum cine este autorul acestei farse, insa propiatii femeii spun ca Marta Zaharia, care preda la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, nu era foarte populara printre studentii ei, banuind ca acestia au copt aceasta gluma care se poate plati cu dosar penal.

Marta Zaharia a fost amenintata cu bomba

Pe langa cursurile predate la Universitate, Marta Zaharia este si cercetator in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila “Urban-Incerc”, acolo unde studiaza acustica in constructii si masuri de protective impotriva zgomotului la cladiri.

(Mariana Apostol)

Citește și...