Vedetă Pro TV, implicată într-un accident rutier! Imagini de ULTIMĂ ORĂ realizate în Bucureşti

Publicat: 26/10/2017 | 10:53

Ramona Păun, una dintre cele mai sexy prezentatoare de ştiri sportive de la noi, a fost implicată într-un accident rutier, în această dimineaţa. Se pare că ştirista a intrat cu maşina într-un taxi. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are imaginile!

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Elisabeta, în apropiere de piaţa Mihail Kogălniceanu. Ştirista Ramona Păun a lovit din spate un alt autoturism şi s-a lăsat cu scandal în mijlocul străzii. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a obţinut imaginile de la locul accidentului! 

Din câte se pare, Ramona Păun este şoferiţă începătoare, iar acesta este primul ei incident în trafic. (Citeşte şi Este dintre cele mai sexy prezentatoare de ştiri! Cu el se iubeşte Ramona Păun, vedeta Pro tv!) 

Taximetristul pe care Ramona Păun l-a „avariat” s-a plâns că ştirista i-a distrus instalaţia de gaz, care era amplasată în portbagaj. În imagini, se poate observa cum şoferul de taxi îi arată prezentatoarei portbagajul şi interiorul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...