Vedete care si-au luat-o pe coaja! Bataia e rupta din showbiz?

Publicat: 06/11/2011 | 00:00
Vedete care si-au luat-o pe coaja!  Bataia e rupta din showbiz?
Un studiu la nivel european, realizat de USAID (Organizatia de Dezvoltare Internationala), releva faptul ca trei din 10 romance sunt agresate fizic de partenerul de viata. Cercetarea releva ca acestea rar apeleaza la organele abilitate pentru a-si face dreptate si, mai rau, chiar accepta bataia barbatului. Studiul este sustinut si de vedetele autohtone, surprinse in plina confruntare fizica de catre fotoreporterii CANCAN. Altele insa doar au povestit cum au fost bumbacite.

Arte martiale cu Andreea Spataru si Ion Boschet

El este bogat si renumit printre interlopi, iar ea a fost asistenta „Barbie” de emisiune matinala. Reteta parea sa mearga pana cand revista Ciao! a zguduit showbizul cu un set de poze uluitoare in care Andreea incasa pumni si picioare, in plina strada, chiar de la iubitul Boschet. Totul s-a petrecut dupa ce fosta asistenta matinala l-a anuntat ca-l paraseste. Incercarile ei de a-si baga valizele in masina au fost presarate cu lovituri de toate genurile, inspirate din filmele cu arte martiale.

Raluca Ogica si Adrian Ropotan si-au dat suturi din dragoste

Cei doi inca nu s-au maturizat si se mai harjonesc cu cate o ciupitura, cu o palma, toate din dragoste. Se joaca, se joaca, pana o dau in serios, asa cum au si facut si in momentul in care au fost surprinsi de reporterii CANCAN. De la o palmuta, o imbranceala s-a ajuns la suturi in dos si tras de par. Dupa ce au vazut ca meciul dintre ei nu e castigat nici de el, nici de ea, au declarat remiza. Cuplul a revenit imediat la pupaturi si mangaieri, probabil de impacare.

Marian Dragulescu a aspirat la o cariera de boxer cu Larisa

Olimpicul Marian Dragulescu pare sa aiba o afinitate nu doar pentru gimnastica, ci si pentru box, avand in vedere ca i-a dat KO fostei sale sotii in repetate randuri. Larisa s-a plans de mai multe ori ca a fost agresata fizic de Dragulescu, aparand chiar si cu un ochi vanat drept dovada. In urma reprizelor de bataie, Larisa a cerut si ajutorul politiei.

Citește și...