Veste buna pentru iubitorii sportului romanesc! Anuntul a fost facut de Victor Ponta

Publicat: 08/10/2014 | 19:20
Veste buna pentru iubitorii sportului romanesc! Anuntul a fost facut de Victor Ponta

Iubitorii tenisului au din nou motive de bucurie. Federatia Romana de Tenis a obtinut licenta pentru organizarea WTA “Bucharest Open”. Anuntul a fost facut chiar de premierul Victor Ponta, care sprijina turneul.

Miercurea aceasta, iubitorii tenisului au primit o veste care i-a bucurat peste masura. Federatia Romana de Tenis a obtinut licenta organizarii turneului WTA “Bucharest Open” pentru inca patru ani. Anuntul a fost facut chiar de premierul Romaniei, Victor Ponta.

Victor Ponta a anuntat astazi vestea cea buna pentru iubitorii de tenis din Romania
Victor Ponta a anuntat astazi vestea cea buna pentru iubitorii de tenis din Romania

CITESTE SI

MESAJUL lui Victor Ponta, pentru cei trei romani, care se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala

Victor Ponta, interviu pentru CNN: “Romania trebuie sa demonstreze ca succesul unui stat e un proiect pro-european”

De asemenea, Guvernul Romaniei a anuntat astazi, prin intermediul primului ministru, ca va sprijini turneul si in urmatoarele editii, asa cum a facut-o si pana acum. “Veste foarte buna pentru iubitorii sportului romanesc! Federatia Romana de Tenis a obtinut licenta organizarii turneului WTA „Bucharest Open” pentru inca cel putin 4 ani. Ca si pana acum, Guvernul va sprijini acest proiect!”, a scris Ponta, pe pagina lui de Facebook.

simona halep

Simona Halep, prima castigatoare

Anul acesta, prima editie a WTA “Bucharest Open” a fost castigata de Simona Halep. Romanca a avut un an foarte bun din punct de vedere al performantelor sportive, care au transformat-o intr-un idol pentru mii de adolescenti.

A.D.
 

Citește și...