Veste extraordinara pentru Gigi Becali! Magistratii au decis asta ACUM!

Publicat: 06/12/2013 | 13:19
Veste extraordinara pentru Gigi Becali! Magistratii au decis asta ACUM!

Dupa sapte luni in spatele gratiilor, Gigi Becali a primit o veste extraordinar de buna. Patronul Stelei poate iesi din inchisoare. Nu definitiv, ci pentru a munci.

Gigi Becali se pare ca a fost cuminte in 2013, primind un cadou de-a dreptul fabulos astazi. Nu de la Mos Nicolae, ci de la magistrati, care au decis cu putin timp in urma schimbarea regimului de detentie al latifundiarului.

gigi becali

Astfel, regimul a devenit unul deschis, ceea ce inseamna ca Becali poate iesi din penitenciarul Poarta Alba pentru a munci, singura restrictie fiind ca angajatorul sa aiba sediul in judetul Constanta.

gigi becali

Administratia Nationala a Penitenciarelor are urmatoarele ofertele de munca pentru Gigi Becali: agricultura, constructii (cladiri pentru locuinte si spatii comerciale), amenajari stradale (lucrari de igienizare a strazilor), sortare de deseuri (separarea hartiei de plastic si de sticla). Toate aceste activitati privesc munca necalificata. Din oferta de munca de la Penitenciarul Poarta Alba lipsesc activitatile de birou.

J.D

Citește și...