Veste SOC pentru Iulia Vantur! Salman Khan sufera de “boala sinucigasilor”

Publicat: 10/01/2014 | 09:55

Este unul dintre cei mai eligibili burlaci din India si din intreaga lume, insa putini stiu ca Salman Khan sufera de o boala teribila. Presupusul iubit al Iuliei Vantur a fost diagnosticat cu nevralgia trigemenului, cunoscuta si "boala sinucigasilor".

In luna august 2011, starul bollywoodian vorbea pentru prima data de problemele lui de sanatate, marturisind ca sufera de nevralgia trigemenului.

Salman sufera de 10 ani de nevralgia trigemenului
Salman sufera de 10 ani de nevralgia trigemenului

Sufar de 7 ani de problema asta, dar de ceva vreme durerea a devenit de nesuportat. Mi-a afectat si vocea, facand-o mai groasa“, marturisea actorul indian la vremea respectiva, intr-un interviu emotionant acordat unui cotidian din tara lui.

Salman s-a operat in 2011, insa durerile au devenit si mai accentuate
Salman s-a operat in 2011, insa durerile au devenit si mai accentuate

La sfarsitul lui 2011, Salman Khan s-a operat intr-o clinica privata din Statele Unite. Interventia chirurgicala a durat nu mai putin de cinci ore insa, din pacate, presupusul iubit al Iuliei Vantur nu a scapat de cosmar.
____________________________________

CITITI SI:

Oare ce va zice Iulia Vantur cand va auzi ASTA?!? Salman Khan risca 10 ani de inchisoare dupa ce a UCIS un om

Lovitura de teatru pentru Iulia Vantur! Salman Khan, declaratie uluitoare intr-o emisiune TV: “SUNT VIRGIN!”

Iulia Vantur, intr-un scandal URIAS! Indienii sunt foc si pară de când au aflat că blondina ar fi fost maritata cu Marius Moga
____________________________________

Dupa cateva saptamani in care, intr-adevar, parea a se fi vindecat, Salman avea sa primeasca o noua palma din partea destinului: durerea avea sa revina, mai accentuata ca in prima instanta.

Ce este “boala sinucigasilor”

Denumita popular “boala sinucigasilor”, nevralgia trigemenului reprezinta o nevralgie extrem de dureroasa in zona fetei, fiind provocata de o inflamatie a nervului facial. Durerea, vie, fulgeratoare, se propaga de la craniu la nas sau la mandibula.

Salman a recunoscut ca sufera de
Salman a recunoscut ca sufera de “boala sinucigasilor” in 2011

Crizele apar la un interval de cateva saptamani sau luni – devin mai frecvente odata cu inaintarea in varsta – si dureaza, in general, doar cateva minute. Cu toate acestea, durerea poate fi atat de puternica incat, uneori, este insuportabila, acesta fiind si motivul pentru care nevralgia trigemenului este numita si “boala sinucigasilor”.

J.D

Citește și...