Veste teribila primita de Gheorghe Turda de la medici, dupa accidentul vascular! Artistul va fi nevoit sa…

Publicat: 29/08/2014 | 09:21
Veste teribila primita de Gheorghe Turda de la medici, dupa accidentul vascular! Artistul va fi nevoit sa…

Gheorghe Turda a suferit miercuri seara un accident vascular cerebral, iar acum este internat la Spitalul Floreasca din Capitala. Logodnica lui sta zi si noapte la capataiul artistului si spera ca acesta va reusi sa se refaca repede.

Cu toate acestea, medicii nu au vesti bune pentru maestrul Gheorghe Turda. Acesta va fi nevoit sa stea departe de scena o perioada, specialistii monitorizandu-i in tot acest timp evolutia.
Iubita artistului este nedezlipita de el in aceste zile. Femeia a marturisit ca are mari sperante ca Gheorghe Turda sa se refaca foarte repede, mai ales ca mananca si are o stare buna.

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda

„Sunt alaturi de el in fiecare secunda, n-am dormit de alaltaieri. Am stat pe scaun langa el sa-i urmaresc reactiile pentru ca medicii au spus ca primele ore sunt critice si ca, daca va trece cu bine peste acestea, va fi bine. Si e bine… Iubirea e si la rau, si la bine. Slava Domnului ca suntem impreuna si vom mai fi inca mult timp de acum inainte”, a declarat, pentru „ring”, Lucia Lazar Turda.

Gheorghe Turda

Cantaretul de muzica populara a lesinat pe scena in timp ce se afla intr-un spectacol. Iubita lui sustine ca totul a survenit pe fondul oboselii si al stresului. Tocmai din acest motiv, medicii i-au spus sa stea departe de activitatile profesionale pentru un timp.

„Acum nu are un regim special, face glume cu medicii, vrea sa le cante, sa le demonstreze ca poate, dar nu are voie nici sa cante. Dupa externare va urma o perioada de pauza. Motivele acestui accident vascular au fost stresul si oboseala acumulate. A venit de la doua festivaluri din Maramures, a condus 12 ore, dupa care am mers la Pitesti si iarasi a condus, apoi urcatul pe foarte multe scari, caldura… toate s-au adunat. Acum e glumet si somnoros, doarme pentru ca nu are altceva de facut”, a mai spus Lucia Lazar Turda.

CITESTE SI:

BREAKING NEWS! Gheorghe Turda, de urgenta la spital! Interpretul a facut atac cerebral!

Bomba! Gheorghe Turda nu se mai insoara! Vezi ce l-a facut sa ia aceasta decizie radicala!

Ramane internat

Desi Gheorghe Turda se simte bine, va mai ramane internat pentru un set de analize. Medicii vor sa fie foarte siguri ca au luat deciziile corecte in privinta tratamentului pe care i-l vor prescrie atunci cand il externeaza.

Gheorghe Turda

“Analizele i-au iesit bune, dar mai trebuie sa faca o serie de alte investigatii, printre care si un RMN. Vom mai ramane in spital doua-trei zile doar pentru analize, pentru ca se simte bine si mananca bine. Acum e reabilitat peste 90%”, a mai explicat logodnica maestrului.

Raluca Ogaru