Veste trista pentru Alexandru Arsinel! Actorul ajunge din nou la cutit. Ce probleme are acum

Publicat: 29/12/2014 | 13:32
Veste trista pentru Alexandru Arsinel! Actorul ajunge din nou la cutit. Ce probleme are acum

Continua problemele de sanatate pentru Alexandru Arsinel! Marele actor termina anul cu o veste trista primita din partea medicilor, care l-au anuntat ca are nevoie de o noua operatie.

Calvarul a inceput in 2012, cand a fost operat de hernie de disc la Spitalul Bagdasar-Arseni. Interventia a fost reusita, insa, in nefericire, problemele nu aveau sa dispara.

Asa se face ca, anul imediat urmator, Arsinel a ajuns din nou pe masa de operatie. De aceasta data, cu o problema mult mai grava, actorul fiind supus unui transplant de rinichi.

arsinel

Interventia chirurgicala a avut loc la Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal, din Cluj si, la fel ca in 2012, a fost incununata de succes.

Din pacate insa, problemele continua. Astfel, directorul Teatrului de Revista „Constantin Tanase” are mari dureri la nivelul coloanei, medicii anuntandu-l ca are nevoie urgenta de operatie. Arsinel s-a conformat, interventia urmand sa aiba loc, cel mai probabil, la inceputul lui 2015.

Nu are voie sa faca miscare!

Desi indicat ar fi sa faca macar o ora de sport pe zi, Alexandru Arsinel nu are voie sa depuna niciun fel de efort. Motivul? In 2012 el a fost operat pe coloana, iar medicii i-au interzis sa faca vreun sport, pentru ca hernia de disc sa nu reapara intr-o forma si mai grava. Asa ca se multumeste cu mersul pe jos, atunci cand si vremea este favorabila.

B.P

Citește și...