Vesti TRISTE despre Adrian Tutu, castigatorul „Romanii au talent”! Motivul halucinant pentru care se muta la Brasov!

Publicat: 07/11/2015 | 23:17
Vesti TRISTE despre Adrian Tutu, castigatorul „Romanii au talent”! Motivul halucinant pentru care se muta la Brasov!

Adrian Tutu este astazi un nume cunoscut de intreaga Romanie. Tanarul a devenit celebru dupa ce a castigat prima editie a show-ului "Romanii au talent". A parasit Capitala sa faca o cariera in orasul natal, insa, lucrurile nu sunt deloc roz.

Desi a sperat sa dea lovitura pe plan muzical, in Focsani, orasul in care s-a nascut, lucrurile nu au mers deloc bine pentru Adrian Tutu.

adrian tutu

Tanatul s-a intors in orasul natal, fiind convins ca va face cariera si departe de Capitala, insa, Tutu nu a avut acelasi succes.

adrian tutu

Dupa aproape un an, timp in care a lansat doua piese, Adrian Tutu a luat decizia de a se muta la Brasov, acolo unde spera sa dea lovitura in cariera muzicala, iar acest lucru este confirmat si de un apropiat al artistului. „Nu mai stiu nimic de el. Stiu ca trebuia sa se mute la Brasov. Vrea sa deschida un alt studio de inregistrari”, ne-a declarat sursa noastra.

Citeste si

Va amintiti de Tutu, primul castigator de la Romanii au Talent? Vezi cum arata acum si ce decizie a luat privind viitorul sau

Adrian Tutu, de la viata printre artisti, la GRATARE de cartier! Uite-l cum incinge friptura printre blocuri!

adrian tutu

A ramas fara bani

A castigat 120.000 de euro la „Romanii au talent”, dar in trei ani s-a trezit fara niciun sfant. Adrian Tutu s-a vazut nevoit sa se intoarca in orasul natal cu coada intre picioare. Chiar si asa, interpretul a reusit sa inregistreze o noua piesa, „Mai tare”, care se pare ca are deja succesul asteptat.

Citește și...