Vestile nu sunt deloc bune! Zavo, in depresie! Ce urmeaza sa se intample in viata vedetei: “Se recasatoreste si va avea…”

Publicat: 07/05/2015 | 12:22
Vestile nu sunt deloc bune! Zavo, in depresie! Ce urmeaza sa se intample in viata vedetei: “Se recasatoreste si va avea…”

Odata cu decesul mamei sale, viata Oanei Zavoranu s-a schimbat radical. Se pare ca e scris in stele ca destinul ei sa fie unul plin de incercari, in aceasta perioada, iar evenimentele pozitive vor veni la pachet cu dezamagiri si depresii.

De indata ce va intra in posesia averii lasate mostenire de mama ei, Zavo are planuri mari, pe toate planurile, dar mai ales in ceea ce priveste latura profesionala. Multi au avertizat-o, in aceasta perioada, a aiba grija la ceea ce va face cu banii si se pare chiar ca nici strele nu sunt tocmai favorabile din acest punct de vedere. Mai exact, vedeta va trece printr-o perioada plina cu incercari, din care va invata foarte multe lectii si va traversa multe schimbari:

Oana zavoranu

„Oana se afla intr-o etapa nu tocmai fericita, deoarece in jurul varstei de 42 de ani intra intr-o perioada de tripla penalizare care de obicei genereaza nefericire. Aceasta etapa se va termina in jurul varstei de 47 de ani. In acesti cinci ani, ea trebuie sa fie foarte atenta cum isi gestioneaza fiecare decizie, fiecare aspect al vietii. Din punct de vedere afectiv, are sansa de a se recasatori sau de a avea o relatie serioasa de lunga durata. Chiar si anul acesta, in a doua jumatate, ar putea intalni pe cineva sau sa aiba lectii de viata de invatat cu privire la partenerul ei.

marioara zavoranu

In ceea ce priveste aspectul material, 2016 si 2017 sunt ani guvernati de bani, asadar va trebui sa fie foarte atenta ce face cu ei, dupa ce va intra in posesia averii mostenita de la mama ei. Este posibil ca in urmatorii doi ani, Oana sa traiasca multe momente de dezamagire si de depresie, mai ales in 2017, din cauza ciocnirii dintre Apa Yin din ziua nasterii vedetei si Focul Yin ce va guverna 2017”, a declarat Gena Rusu, astrolog si specialist feng-shui, pentru CANCAN.ro.

 

E predispusa la accidente

 

Gena Rusu, astrolog si specialist in feng-shui
Gena Rusu, astrolog si specialist in feng-shui

Obisnuita ca viata ei sa fie un tumult continuu si sa i se puna bete in roate, Oana Zavoranu va trece cu bine peste aceasta perioada dificila daca va fi foarte atenta la deciziile pe care le ia si la ceea ce se intampla in jurul ei: „Tot ceea ce se va intampla intre 42 si 47 de ani in viata Oanei devine lectie importanta din care trebuie sa invete. Oana ar trebui sa fie foarte atenta si la volan in acest interval, deoarece poate avea vreun accident. Tripla penalizare din aceasta etapa a vietii Oanei Zavoranu scoate la iveala lucruri nestiute, secrete, determina aparitia a tot felul de probleme pentru ca nativul sa fie nefericit.

Oana zavoranu

Oana ar putea purta un talisman cu zodia Iepure de la 42 de ani, pana la 47. Anul acesta este unul al incercarilor de tot felul, iar iulie, octombrie 2015 si ianuarie 2016 dubleaza tripla penalizare despre care vorbesc, un motiv in plus pentru ca Oana sa se gandeasca mult inainte de a lua vreo decizie. In 2015, pana pe 3 februarie 2016 ar trebui sa poarte un talisman cu zodia Cal”, a mai spus Gena Rusu.

 

E o fire creativa

Caractristicile zodiacale ale Oanei Zavoranu o recomanda drept o fire puternica si creativa, plina de energie si pusa pe fpte mari. Si, cu siguranta ca va reusi sa treaca peste toate incercarile la care este supusa: „Oana Zavoranu este nascuta pe 16 iunie 1973, adica intr-o zi guvernata de Apa Yin si Capra si in an de Apa Yin si Bou. Persoanele al caror element al sinelui este Apa Yin sunt pline de energie, sunt intr-o permanenta cautare, simt nevoia mereu sa schimbe ceva in viata lor si se intampla uneori sa se lase modelate de cei din jurul lor, din aceeasi dorinta de nou.

Zavo va lansa o linie proprie de haine
Zavo va lansa o linie proprie de haine

Firi idealiste, entuziaste si creative, persoanele Apa Yin adora discutiile, le place sa dezbata tot felul de subiecte si le place sa fie cei care trag concluzia finala. Nativii Apa Yin sunt firi complexe, imprevizibile si uneori sunt greu de inteles din cauza starilor schimbatoare si a firii excentrice. Sunt buni scriitori si povestitori, cei nascuti in zi de Apa Yin, iar Oana intruneste toate aceste caracteristici”, a mai spus Gena Rusu.