Veteranul de la “Accent” a avut o probleme cu…gazele ! Vezi de ce s-a lasat cu un proces pe numele lui Adi Sina

Publicat: 07/01/2015 | 00:05
Veteranul de la “Accent” a avut o probleme cu…gazele ! Vezi de ce s-a lasat cu un proces pe numele lui Adi Sina

Interpretul si compozitorul Adrian Sina s-a trezit fara voia lui, implicat intr-un proces aflat pe rolul instantei de judecata. Sina are o problema cu...gazele, de care insa s-a ocupat la modul serios!

Nu mica i-a fost mirarea lui Adi Sina, binecunoscut publicului dupa ultimul sau hit interpretat impreuna cu Lidia Buble, “Simtim la fel’. In situatia de fata, Sina si-a manifestat, la unison, dorinta de a incheia pe cale amiabila litigiul cu o companie distribuitoare a gazelor naturale din Capitala. Asta pentru ca, anul trecut Adi Sina a primit o citatie acasa, de la Judecatoria Sectorului 1.

Adi Sina s-a trezit acasa cu o citatie
Adi Sina s-a trezit acasa cu o citatie

Procesul se termina in ianuarie

Artistul a fost chemat in judecatat de compania GDF Suez, care dorea recuperarea unor sume de bani de la Adi Sina, sub forma unui proces civil clasificat drept “cerere de valoare redusa”. Primul termen al litigiului a fost fixat pentru luna ianuarie 2015, dar, potrivit declaratiilor artistului, acesta se va termina inainte de a incepe, pentru ca a avut grija sa-si plateasca toate datoriile!

Artistul sustine ca si-a rezolvat problemele cu justitia
Artistul sustine ca si-a rezolvat problemele cu justitia

A uitat de facturi

Da, stiu despre ce este vorba dar cred ca la mijloc este o greseala. Am avut intr-adevar datorii la compania de gaze, dar le-am platit integral. Nu vad de ce sa continue acest proces” a declarat Adi Sina pentru Cancan.ro. Muzicianul a explicat faptul ca a neglijat plata facturilor la gaze, in cazul unei proprietati de-a sa din apropierea Capitalei, dar cand a fost somat sa-si achite datoriile, s-a conformat.

Procesul sau se va incheia in curand
Procesul sau se va incheia in curand

Este vorba de vila mea din Corbeanca. Nu locuieste nimeni acolo, dar exista totusi consum de gaze, pentru ca centrala functioneaza la minim pe timp de iarna. Pur si simplu am uitat sa-mi platesc facturile, nici n-am stiut ca s-au adunat acolo. Din ce imi amintesc eu, era vorba de vreo 700 de lei” a spus Adi Sina.

CITESTE SI: Se vede ca l-a dat gata! Adi Sina nu se poate abtine sa nu-i faca ASTA iubitei sale, chiar daca se afla in vazul tuturor

Asta e COSMARUL lui Adi Sina! Are legatura cu copii lui: „Chestia asta ma sperie foarte tare”

(M.N.)