Vezi ce ai pierdut aseara la CANCAN TV! Lili Sandu a vorbit despre fostii ei iubiti si despre intalnirile cu Gerard Butler

Publicat: 08/11/2012 | 10:36
Vezi ce ai pierdut aseara la CANCAN TV! Lili Sandu a vorbit despre fostii ei iubiti si despre intalnirile cu Gerard Butler

Lili Sandu a vorbit aseara in premiera la emisiunea CANCAN TV difuzata pe postul Acasa de luni pana joi, de la ora 22, despre trecutul ei amoros, dar si despre prezent.

A dezvaluit ca a iubit doar doi barbati cu adevarat si a vorbit despre intalnirile pe care le-a avut cu Gerard Butler, actualul iubit al Madalinei Ghenea. A inceput cu Bogdan Stelea, cel cu cares-a iubit timp de sase ani, dupa care a trecut la Bogdan Ionescu, actualul sot al Elenei Basescu.

“Am fost cuplata cu Bogdan. Este un tip haios, am fost in Dubai intr-o escapada mica. M-a prezentat parintilor lui atunci. Nu am numarat zilele cat am stat cu el”, a spus Lili Sandu la CANCAN TV.

Ea a tinut sa precizeze ca nu s-a iubit cu sotul Mariei Marinescu, dupa care a povestit despre francezul Mark si rapperul Sisu, alti doi iubiti din trecutul ei. Si cum s-au facut foarte multe speculatii despre relatia pe care ar fi avut-o cu celebrul actor Gerard Butler, Lili a facut cateva precizari.

“Nu e vorba de o relatie. L-am cunoscut acum doi ani la New York la un eveniment. Ne-am reintalnit apoi in Los Angeles, dar nu s-a intamplat nimic intre noi doi. Nu a existat un flirt intre noi, e un om extraordinar si foarte simplu”, a mai spus ea.

Sensuala injurata de Maharu

Simona Sensual

Simona Sensual a venit la CANCAN TV si a vorbit despre acuzatiile pe care i le aduce Nicu Maharu, fostul ei iubit, dar si despre relatia cu acesta. Blonda a negat ca ar fi intrat peste el in casa sau ca i-ar fi furat geanta femeii cu care acesta se afla in pat.

“Nu mai avem nicio treaba de foarte mult timp. Nimic din ceea ce declara nu este adevarat. Ii doresc tot binele din lume, sa fie cu cine vrea el. Singura mea dorinta e sa nu imi mai pronunte numele, sa nu mai spuna nimic de mine si sa isi vada de viata lui”, a spus Simona.

Intrat in legatura directa dintr-un alt platou al emisiunii CANCAN TV, Nicu Maharu a marturisit ca inca o mai iubeste pe Simona, dupa care i-a facut o declaratie “de dragoste” in stilul lui caracteristic.

Maharu

„Tu la Monaco nu ai pe nimeni. Te iubesc. Fa, du-te in p..a mea. Te iubesc. Hai inchide. Pa”, a spus Maharu. Acesta a venit la final cu un buchet de flori in platoul in care se aflau Adrian Artene si Ilinca Vandici, cu invitata lor.

Desi prezentatoarea emisiunii CANCAN TV a crezut ca florile ii erau destinate Simonei, iar aceasta din urmă s-a ridicat sa le primeasca, Nicu Maharu i-a dat buchetul Ilincai Vandici, dupa care s-a asezat pe canapea alaturi de fosta lui iubită. Blonda si-a facut cruce si a parasit platoul imediat dupa terminarea emisiunii.

Bomba anului in showbiz! Inainte sa se iubeasca patimas cu Madalina Ghenea, a avut Gerard Butler o relatie cu Lili Sandu?

Schimb halucinant de replici între Simona Sensual şi Nicu Maharu: „Fă, du-te în p..a mea. Te iubesc”

Citește și...