Vezi ce faimoasa cantareata de muzica populara a slabit 30 de kilograme cu cea mai DRACONICA dieta din lume. Acum vrea silicoane!

Publicat: 22/11/2013 | 19:05
Vezi ce faimoasa cantareata de muzica populara a slabit 30 de kilograme cu cea mai DRACONICA dieta din lume. Acum vrea silicoane!

Indragita interpreta de muzica populara Valeria Arnautu a reusit imposibilul. A dat jos nu mai putin de 30 de kilograme in cateva luni.
 

Secretul? A urmat cu sarguinta dieta Dukan, considerata de majoritatea specialistilor cea mai drastica dieta din lume.

Nu am slabit de-odata. Am slabit intai 15, apoi am stagnat, dupa care am slabit alte 15 kilograme. Cele mai spectaculoase rezultate le-a dat dieta Dukan, chiar daca unii spun ca este cu doua taisuri. Pentru mine, este un mod de viata. M-am speriat la inceput, ca stiam ca e o dieta foarte controversata. Este o dieta draconica, dar de asta sunt foarte multumita de mine„, a spus Valeria Arnautu la Antena 1.

valeria arnautu

Artista nu vrea sa se opreasca aici. Acum, ca are 30 de kilograme in minus, celebra interpreta de muzica populara se gandeste cat se poate de serios sa isi puna silicoane!

Am considerat ca, dupa ce am trecut de 50 de ani, am intrat in cea mai frumoasa perioada din viata mea. Si am decis sa imi fac cadou un nou look. Nu se stie niciodata, s-ar putea sa imi pun si silicoane„, a mai spus Valeria Arnautu.

J.D
 

Citește și...