Vezi povestea din spatele pozelor incendiare cu o finalista de la MasterChef!

Publicat: 21/04/2015 | 00:17

Amantlancul de la MasterChef se coace usor, usor la foc lent. Una dintre protagonistele scandalului cu tenta sexuala iese si face declaratii incendiare. Ea spuna ca pozele explicite au fost facute pentru iubitul ei si nu pentru marele castigator.

Odette Mindruta face lumina in cazul pozelor cu ea goala aparute in presa. Mai exact, ea sustine ca cineva i-a spart contul de facebook, iar imaginile au fost facute pentru iubitul ei si nu pentru Ciprian.

Cei doi si-au trimis si poze unul altuia, iar unele au ajuns pe adresa pont@cancan.ro
Cei doi si-au trimis si poze unul altuia, iar unele au ajuns pe adresa pont@cancan.ro

Mi-a fost spart contul de facebook, dar din fericire, iubitul meu, Vic mi-a recuperat parola. Pozele acelea au fost destinate iubitului meu si nu imi este rusine ca le-am facut. Imi pare rau ca mi-a fost violata intimitatea si ca au fost facute publice. Persoana care mi-a spart parola de facebook, i-a spart parola si lui Ciprian, castigatorul MasterChef si a trimis pozele mele catre el pentru a ne face rau si pentru a genera un scandal”, a declarat Odette.

ciprian si odette

De altfel, cei doi au o relatie frumoasa de prietenie, care nu se va termina prea curand, mai sustine finalista de la MasterChef. “Eu si Ciprian suntem foarte buni prieteni si colaboram foarte des, iar aceste rautati nu vor sta in calea relatiei noastre profesionale, desi asta s-a dorit. Sunt foarte fericita ca iubitul meu stie adevarul si este alaturi de mine in tot ceea ce fac”, a mai spus talentata concurenta.

A ramas fara telefon si bonurile de masa
A ramas fara telefon si bonurile de masa

“Mesajele au fost fabricate de o minte bolnava”

Odette a vorbit in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre pozele cu ea goala care au aparut in presa. Ea o acuza pe iubita lui Ciprian, despre care spune ca si-a acuzat chiar iubitul de infidelitati cu propria sa sora.

————————————————————————————-

CITESTE SI

Poze incendiare cu o concurenta de la MasterChef! Afla ce s-a intamplat in culisele celei mai tari emisiuni culinare din Romania!

O finalista MasterChef traieste o adevarata drama! A fost jefuita chiar intr-un compex comercial din Capitala!

Ultima castigatoare de la MasterChef si-a investit toti banii intr-o afacere! Vezi cu ce se ocupa acum Jesica Zamfir!

————————————————————————————-

“Am fost socata cand am citit ca eu am dormit cu Ciprian la Masterchef… eu am dormit cu Alexandra de la inceput pana la sfarsit. Eu nu m-am dus la concurs sa cuceresc barbate, m-am dus sa imi fac o cariera in domeniul culinar. Mesajele au fost fabricate de o minte bolnava, adica de iubita lui Ciprian , care l-a acuzat ca se culca si cu propria lui sora. Este o femeie extrem de geloasa si de razbunatoare”, a mai spus Odette Mindruta.(A.S.)

 

Citește și...