Viaţa ei atârnă de o sumă infimă de bani, însă nici pe aia nu şi-o permite! Ce se întâmplă cu Anca Pandrea

Publicat: 26/04/2015 | 13:21

In lunai, Anca Pandrea a fost internata in spital, dupa o boala grea la plamani. Actrita se confrunta acum cu o alta problema. Trebuie sa dea lunar zece milioane pe medicamente si pe aparatul de oxigen, suma pe care nu si-o permite sub nicio forma.

Necazurile se tin lant de Anca Pandrea. In urma cu o luna, actrita a fost internata, iar diagnosticul medicilor a fost unul crunt. 14 boli, cea mai grea fiind cea la plamani. Dupa nenumarate tratamente, vedeta s-a pus pe picioare, iar saptamana trecuta s-a externat. Ajunsa acasa, Anca Pandrea a izbucnit in lacrimi atunci cand a vazut tabloul defunctului ei sot, actorul Iurie Darie.

anca pandrea

Chiar daca se simte mai bine, problemele pentru actrita nu se termina aici. Medicii i-au prescris o reteta cu sapte medicamente, pe care trebuie sa le ia zilnic. Pe deasupra, ea a inchiriat un aparat de oxigen pe o perioada de trei luni. Pentru toate acestea, Pandrea trebuie sa scoata din buzunar o suma considerabila de bani.


Traieste dintr-o pensie modesta!

 

Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie
Anca poarta la piept poza lui Iurie Darie

Mult prea mare, avand in vedere ca ea traieste numai din pensie, fara a avea o sursa suplimentara de venit: “Zece milioane, atat costa tratamentul ei pe o luna. Din acesti bani, patru costa numai aparatul de oxigen, pentru care a facut contract de inchiriere cu spitalul. Are o pensie modesta, din care de abia se ajungea si inainte. Nu stiu cum o sa iasa din aceasta situatie, de unde o sa faca rost pentru tratament. Poate ii va sari in ajutor Ducu, fiul din prima casatorie a lui Iurie Darie. Din fericire, Anca s-a lasat de fumat, dupa ce medicii i-au explicat ca tutunul ii poate agrava si mai mult starea. Fuma doua pachete de tigari pe zi, deci de acum va economisi acei 30 de lei. Intr-o luna sunt 900 de lei”, a declarat un apropiat al Ancai Pandrea, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

 Anca Pandrea, dezvaluire SOCANTA despre sotul ei! “Bateam la el ca la fasole…”

 Momente dramatice pentru vaduva lui Iurie Darie! Anca Pandrea a fost la un pas de moarte!

 

14 diagnostice diferite!

ANCA PANDREA

 

Fixa de externare a actritei nu arata deloc bine, avand in vedere ca pe ea sunt trecute 14 diagnostice diferite, toate destul de grave. Conform ziarului Ring, acestea sunt:”1. insuficienta respiratorie cronica acutizata; 2. bronhopneumopatie cronica obstructiva stadiul III Gold, episod de acutizare, bule de emfizem; 3. bronhopneumonie; 4. insuficienta cardiaca congestiva cu fractie de ejectie prezervata; 5. fibrilatie atriala paroxistica recurenta; 6. edem pulmonar acut cardiogen, remis pe fond de puseu hipertensiv si fibrilatie paroxistica; 7. hipertensiune arteriala grad II, risc moderat; 8. hipertensiune pulmonara secundara moderata; 9. insuficienta circulatorie vertebro-bazilara; 10. diverticuloza colonica, rectoragii minime; 11. esofagita peptica, ulcer duodenal, schita de inel Schatzki; 12. mici chisturi hepatice; 13. dislipidemie; 14. herpes fesier recurent.

 

Claudia Balan

Citește și...