Vica Blochina a rupt tăcerea. Ce spune despre Victor Piţurcă şi cum l-a cunoscut pe fostul selecţioner al echipei naţionale. “Am ajuns în România şi…”

Publicat: 26/01/2018 | 20:45

Vica Blochina a avut o relaţie timp de mai mulţi ani cu Victor Piţurcă, din care a rezultat şi un copil, Edan. Blonda a povestit cum l-a întâlnit pe fostul selecţioner al echipei naţionale şi cum a reacţionat fiul ei după când şi-a întâlnit tatăl după o pauză de un an.

 

„Nu ştiam unde plec. Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă de-a mea. Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa.

Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat ‘Tată, tu m-ai uitat?’. Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a spus Vica Blochina la un post de televiziune.

Citește și...