Vica lui Piţi a combinat ”pe cameră” o pizza intimă cu fiul ex-preşedintelui Moldovei!

Publicat: 26/01/2017 | 00:00

În urmă cu două luni, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluia în exclusivitate că Vica Blochina şi fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova au o relaţie amoroasă, difuzând imagini cu cei doi pupându-se pe gură şi ţinându-se în braţe (VEZI AICI IMAGINILE), iar acum relaţia lor pare mai ,,sudată’’ca niciodată, povestea de dragoste arătându-se departe de final. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Spunem asta, deoarece Vica şi iubitul ei se comportă ca un cuplu căsătorit, tot CANCAN.ro i-a fotografiat pe cei doi îndrăgostiţi în timp ce ieşeau din restaurantul ,,La Fattoria’’, unul dintre localurile preferate ale vedetele nostre autohtone şi nu numai.

După ce au luat masa în doi, blonda a luat şi o pizza la pachet, să o poată savura intim pe ”cameră” cu iubitul ei. La ieşire  au stat de vorbă preţ de câteva minute cu o doamnă, după care au plecat împreună spre apartamentul blondinei.

Vica şi iubitul ei, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldove, se înţeleg foarte bine, iar relaţia lor este mai solidă ca oricând.
Vica şi iubitul ei, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldove, se înţeleg foarte bine, iar relaţia lor este mai solidă ca oricând.

Relaţia celor doi a început drept una profesională, fiindcă fiul fostului preşedinte este asociat cu Vica în afacerea deţinută de aceasta, Victoria Beauty Cosmetics SRL, dar a evoluat treptat şi s-a transformat într-o adevărată poveste de dragoste. După ruptura de Victor Piţurcă, cel căruia i-a fost amantă timp de 16 ani şi i-a dăruit şi un fiu, singura relaţie amoroasă importantă din viaţa blondinei a fost (culmea!) tot cu un antrenor de fotbal, la fel de însurat precum tatăl lui Edan, pe nume Ronny Levy, de origine israeliană. Însă, acum fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova a cucerit-o iremediabil pe Vica Blochina, părând că ideea unei căsătorii nu este atât de departe!

Fiul fostului preşedinte moldovean a apărut recent în presa din România după ce acesta a fost implicat într-un proces împreună cu ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop. Acesta şi Pricop au fost trimişi în judecată în 2015 în dosarul şantajării omului de afaceri Alexandru Horpos.

Procurorii îl acuză pe fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova că i-a solicitat lui Horpos 4 milioane de euro pentru a-şi retrage o plângere la DIICOT. Bărbatul care i-a furat inima Vicăi mai este acuzat de şantaj, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi instigare la fals intelectual, în timp ce ginerele lui Băsescu, Radu Pricop, este acuzat de complicitate la şantaj şi instigare la fals în declaraţii.

Citește și...