Vicecampionul de la Rio n-are noroc în dragoste, însă… Şi-a scos la plimbare maşina nou, nouţă de 100.000 €!

Publicat: 01/12/2016 | 00:08

Are noroc la bani, dar în dragoste stă pe banca ”de rezerve”! Horia Tecău se ”vindecă” de singurătate cu o maşină nou, nouţă de 100.000 €, care să-i încălzească zilele reci.

S-a iubit cu fiica lui Mădălin Voicu, Ioana, dar n-a mers. Andreea Raicu, dar şi mai multe fotomodele, printre care Simona Untaru şi Gabriela Iliescu au trecut şi ele prin aşternuturile lui, dar degeaba! Vicecampionul de la Rio n-are noroc în dragoste, însă îşi alină singurătatea cu ”cadouri” scumpe! Horia Tecău a primit maşină nou, nouţă în valoare de 100.000 €.

Noul bolid al lui Horia Tecău
Noul bolid al lui Horia Tecău

Tenismenul a fost fotografiat de Cancan, site-ul nr 1 din România, într-o zi obişnuită din viaţa lui! Îmbrăcat sport, cu un aspect neglijent, tenismenul a coborât de la volanul bolidului, prelungind parcă plecarea pentru a se bucura de imaginea maşinii şi din exterior. S-a sucit, s-a învârtit, a închis şi a deschis portierele pentru a se asigura că a luat tot ce-i trebuie, Tecău părea că trage de timp neîndurându-se să-şi părăsească prea repede noua achiziţie.
A coborât de la volan, a intrat din nou după un act uitat, apoi s-a dus în portbagaj după geanta cu echipament. În timp tenismenul s-a fâstâcit pe lângă autoturism, acesta s-a închis şi când a vrut să deschidă portiera din spate, ţeapă! Maşina se închisese! S-a căutat din nou prin buzunare şi după ce a reuşit să deschidă din nou maşina, tenismenul a intrat pe jumătate în maşină şi a luat de pe bancheta din spate pungile cu cumpărături. După ce ritualul a luat sfârşit, a mai privit o ultimă dată spre maşină şi a plecat la antrenament.

Citește și...