Vicoveanca: „Nu am voie sa il visez pe fiul meu. Daca se intampla, e ceva rau! Ma dau jos din pat si ma rog toata noaptea!”

Publicat: 05/02/2013 | 23:00
Vicoveanca: „Nu am voie sa il visez pe fiul meu. Daca se intampla, e ceva rau! Ma dau jos din pat si ma rog toata noaptea!”

Multi ani la rand s-a chinuit Sofia Vicoveanca sa ramana insarcinata, iar minunea a venit abia dupa ce pana si dorinta de a adopta s-a dovedit a fi un esec. Artista are o relatie speciala cu fiul ei si sustine ca adesea comunica prin telepatie.

Cu viata de artist nimic nu se compara, iar Sofia Vicoveanca se mandreste, la varsta de 71 de ani, cu o poveste impresionanta. Si, dand timpul in urma, isi aduce aminte cu placere fiecare moment in pofida faptului ca a trecut si prin multe greutati. Dincolo de sutele de concerte, de faptul ca a vazut aproape toata lumea gratie turneelor, cea mai mare mandrie a Sofiei Vicoveanca ramane fiul ei, acum in varsta de 42 de ani, pe care-l iubeste ca pe ochii din cap. Nu de alta, dar venirea lui pe lume a fost o minune.

Sofia Vicoveanca are o relatie speciala cu fiul ei, cu care vorbeste zilnic la telefon
Sofia Vicoveanca are o relatie speciala cu fiul ei, cu care vorbeste zilnic la telefon

In timp ce alte femei nu stiau cum sa mai faca intreruperi de sarcina, in anii comunismului, Sofia Vicoveanca s-a lovit de imposibilitatea de a ramane insarcinata, ani la rand: „Eu spun cu mana pe inima ca nu am niciun pacat in fata lui Dumnezeu, din punctul asta de vedere. Mi-am dorit copii, dar nu am ramas insarcinata. Dupa mai multi ani, am vrut sa adopt. Am fost la mai multe centre de plasament, imi doream o fetita, cei de acolo chiar m-au intrebat daca imi doresc sa fie blonda sau bruneta, dar in prioada aceea s-au sistat adoptiile. Asta e! Dar am simtit ca minunea se va intampla si ca voi ramane insarcinata. Si asa a fost. Mi-am mai dorit copii, insa nu am mai reusit sa mai fac„, a povestit artista, pentru CANCAN.ro.

Desi baiatul ei este, acum, un barbat in toata firea, care i-a si daruit doua nepotele, Sofia Vicoveanca are o relatie extrem de apropiata cu el, ca si cand ar mai fi copil: „Vorbim in fiecare zi la telefon. Si ne vedem foarte des. Merg si eu la ei in vizita, vin si ei la mine. Eu nu am voie sa il visez pe fiul meu. S-a intamplat de cateva ori si atunci am simtit ca e ceva rau. Si atunci ma dau jos din pat si ma duc si ma rog toata noaptea. Si el simte daca mi se intampla mie ceva si ma suna. Stie ca e ceva in neregula cu mine. Noi comunicam foarte bine, suntem foarte legati, avem un fel de telepetie„, ne-a mai spus artista.

Dana Enache

Citește și...