Victima lui Carmen Paunescu a luat BAC-ul

Publicat: 07/07/2008 | 00:00

FERICITA. Silvia a luat BAC-ul, iar Carmen Paunescu (foto medalion) i-a asigurat viitorul Premiu. Silvia Burlan va fi recompensata cu un apartament in Bucuresti si o masina de catre sotia poetului Cosmin Gagiu Silvia Burlan, unica supravietuitoare a accidentului rutier produs in urma cu patru ani de Carmen Paunescu, sotia poetului Adrian Paunescu, a trecut cu bine peste primul examen dificil din viata ei. Tanara din Slatina a luat Bacalaureatul cu media 7,87. Notele obtinute de ea sunt urmatoarele: 9 – la Limba si literatura romana (oral), 7,60 – la Limba si literatura romana (scris), 6 – la Limba engleza (oral), 6 la Istorie, 9,40 la Geografie, 9,25 la Sport. „Ma asteptam la note ceva mai mari, dar sunt bucuroasa ca am terminat cu bine. Doamna Carmen a fost multumita de media pe care am obtinut-o si abia asteapta sa ne vedem si sa sarbatorim”, a declarat Silvia Burlan. Sotia poetului Adrian Paunescu a asteptat afisarea rezultatelor de la BAC cu mari emotii si in clipa in care a aflat ca victima ei a obtinut media 7,87 i-a spus ca o va rasplati cu un apartament cu doua camere in Bucuresti si o masina. Asta si ca o reparatie morala pentru faptul ca in accidentul de acum patru ani i-a omorat Silviei parintii si sora.

Vacanta in Grecia

Adolescenta va pleca azi la Bucuresti, urmand sa locuiasca pentru cateva zile la familia Paunescu. Cu aceasta ocazie, Silvia va vizita locuinta care i-a fost promisa si isi va alege masina dorita. Saptamana viitoare, ea va pleca impreuna cu prietenul ei intr-o vacanta in Grecia. Ulterior, tanara va petrece cateva zile la unchiul ei, in localitatea Valea Mare, din judetul Olt, apoi se va pregati pentru admiterea la o facultate din Capitala.

A „picat” tot liceul

Niciunul dintre cei 16 elevi care au dat BAC-ul la liceul din localitatea doljeana Carcea nu a reusit sa obtina nota de trecere. Majoritatea a picat la Matematica, proba la care s-au luat numai note de trei si patru. Conducerea Inspectoratului Scolar Dolj va demara o ancheta pentru a afla cu exactitate ce a determinat obtinerea acestor rezultate mici la Bacalaureat, avand in vedere faptul ca si anul trecut s-a intalnit o asemenea situatie la liceul din orasul Dabuleni. (M.B.D.)

Bacalaureatul a starnit nervii elevilor timisoreni

Zeci de elevi din judetul Timis, cu un palmares scolar impresionant, se pregatesc sa actioneze in judecata Ministerul Educatiei din cauza ca au picat la bac. Elevii sustin ca au fost sfatuiti sa dea degeaba cate 150 de lei pentru protocolul comisiilor de examen si ca 10 pe linie au obtinut doar cei care au platit cate 500 de euro corectorilor. Numarul „picatilor” din Timis este cu 40% mai mare fata de anul trecut. (M.M.)

Citește și...