Victima taximetristilor… penali! Cum a ramas DJ Wanda fara geanta, bani, telefoane si fara acte intr-o clipa de neatentie!

Publicat: 04/06/2014 | 00:14
Victima taximetristilor… penali! Cum a ramas DJ Wanda fara geanta, bani, telefoane si fara acte intr-o clipa de neatentie!

Dj Wanda a pierdut o suma considerabila de bani, dar si telefoanele mobile si alte bunuri personale, dintr-o greseala. Si-a lasat geanta intr-un taxi si a plecat cateva minute iar, la intoarcere, barbatul nu mai era acolo. A plecat! cu tot cu bunurile ei.

Saptamana trecuta, Dj Wanda a trecut prin socul vietii ei. In timp ce se afla la sala de fitness din cadrul unui hotel din centrul Bucurestiului, s-a initiat un exercitiu antiincendiu. Speriata de alarma, Dj Wanda a iesit intr-un suflet in strada si a urcat in primul taxi care i-a iesit in cale.

dj wanda

La cateva secunde dupa aceea, si-a dat seama ca a uitat ceva la sala si s-a intors rapid in hotel. Si-a lasat insa geanta in masina si i-a spus taximetristului ca se intoarce imediat. Dar, surpriza! Desi a revenit in doar cateva minute, barbatul demarase deja in tromba, cu tot cu geanta vedetei, plina cu bani si alte bunuri personale. Nu a apucat sa vada firma de taxi sau indicativul, asa ca dj-ita nu prea are sanse sa-si recupereze bunurile.


A facut scandal la receptie

Dj Wanda

Enervata la culme de situatie, bruneta a intrat val-vartej in hotel si a facut un scandal monstru. A tipat de mama focului la receptionera si a cerut sa fie concediata. “Era foarte nervoasa. Voia ca fata de la receptie sa fie data afara, pentru ca ea ar fi fost de vina pentru ce a patit. Nu trebuia sa faca exercitiu de incendiu cand inca mai erau oameni la sala de fitness”, ne-a spus un martor.


CITESTE SI

Are cinci tatuaje, dar mai vrea unul gigant! DJ Wanda se gandeste sa-si faca un tatuaj pe jumatate de corp!

Sa fie el cel care o „imblanzeste”? DJ Wanda, apropieri suspecte de un barbat, dupa o noapte euforica in club

Asa se mentine DJ Wanda in forma: „Sex si sport! Mancarea campionilor de dimineata!”. Cum s-a imbracat pentru a iesi la alergat

Si-a cumparat, in sfarsit, casa

Vedeta a stat multa vreme la hotel insa, de curand, a reusit sa-si cumpere propriul apartament, pe care si l-a amenajat singurica. A vrut sa fie originala, asa ca si-a pus semafor in bucatarie:

dj wanda

“Ma pregateam sa-mi amenajez apartamentul cand am vazut acest semafor de vanzare intr-un targ vintage de la Londra. L-am intrebat pe vanzator daca este functional si mi-a aratat cum sa-l setez. L-am cumparat imediat si m-a costat doar 250 de lire. Este punctul de atractie al casei mele. Mai am montata in casa si o bara de traciuni unde fac antrenamente in fiecare dimineata”, a declarat Dj Wanda, pentru CANCAN.ro.
 

F. Coman

Citește și...