Victima unui barbat gelos, Varciu a fost traumatizat! „Am luat-o la fuga din benzinarie, ca sa scap!”

Publicat: 16/09/2014 | 00:29

La inceputul anilor 2000, Liviu Varciu alaturi de ceilalti baieti de la trupa L.A. erau considerati adevarati "Don Juani". Cei trei starneau adevarate gelozii printre soti, iar Varciu a trecut printr-un episod traumatizant din aceasta cauza.

Desi trupa L.A. s-a destramat de ani buni, inca se mai aud povesti despre cate certuri iscau fara sa vrea Liviu Varciu si colegii lui. Prin anul 2000, prezentatorul TV a fost la un pas de a fi linsat chiar intr-o benzinarie din Constanta.

 

Liviu Varciu

Un sot gelos a vrut sa-l bata

 

Considerat un sex simbol de multe femei, cele mai multe maritate, Liviu Varciu a fost la un pas de a fi batut mar de un sot gelos. S-a intamplat undeva la inceputl anilor 2000, pe cand prezentatorul TV era solist in trupa L.A. Cantaretul a fost oprit de un sot fioros, care i-a cerut socoteala pentru simplul fapt ca sotia lui era indragostita de el, femeie pe care Liviu nu o vazuse, insa, niciodata in viata lui.

liviu varciu

„Da am avut o poveste de genul asta. Am scapat pentru ca am fugit. Eram in slapi, daca eram in adidasi nu ma prindea. M-am impedicat un pic, dar am fugit. M-a oprit sa-mi zica ca ma iubeste sotia lui. I-am zis ca nici nu o cunosc si mi-a zis ca o sa o cunosc la un moment dat si a sarit dupa mine sa ma omoare din bataie, dar am fugit”, ne-a povestit, amuzat, Liviu Varciu.

 

CITESTE SI:

Liviu Varciu si-a dat in petic la nunta Oanei Roman! S-a tinut scai de Adelina Pestritu, apoi s-a dezbracat si a facut ASTA!

Liviu Varciu a inceput preselectia! In trei zile a avut trei femei. Care va fi “castigatoarea” alaturi de care va sarbatori?

 

Liviu Varciu

„Nu se mai poarta Liviu Varciu”

Chiar daca acum isi aduce aminte cu zambetul pe buze de acea perioada, in care era urmarit de sotii gelosi, Liviu Varciu sustine ca acea etapa a apus de mult. Artistul incearca sa fie un tip modest si sa afirme ca, in 2014, femeile nu-l mai plac pe Liviu Varciu. „Nu se mai poarta Liviu Varciu. S-a purtat in 2001-2002, hai sa exagerez in 2003. Acum nu se mai poarta”, ne-a mai spus prezentatorul TV.

 

Denisa Macovei
 

Citește și...