Victimele accidentului puteau fi gasite in mai putin de 5 MINUTE! Experimentul care face autoritatile de ras

Publicat: 22/01/2014 | 18:21
Victimele accidentului puteau fi gasite in mai putin de 5 MINUTE! Experimentul care face autoritatile de ras

Echipa LaMaruta impreuna cu George Buhnici au realizat un experiment pentru a vedea cat de repepede puteau fi localizati cei 7 supravietuitori ai accidentului.

La ora 19: 00 cineva a luat legatura cu medicul Zamfir dupa ce  acesta sunase la 112 in jurul orei 16:00. Medicul avea instalata pe telefonul smartphone o aplicatie de harti si a incercat  sa le explice care sunt raurile zonele pe care le vede in preajma sa.

Un corespondent s-a aflat in judetul Alba, undeva extrem de aproape de locul in care s-a prabusit avionul. Acesta a folosit aplicatia de harti si i-a dictat lui George Buhnici coordonatele sale la telefon. Acesta a gasit locul in care se afla reporterul cu o precizie de 5 metri, in mai putin de 5 minute.

____

EA este studenta decedata in urma accidentului aviatic! Uite cat de frumoasa era! Avea doar 23 de ani cand a murit

Dezvăluirile tatălui COPILOTULUI implicat în accidentul aviatic din Apuseni: „Eu am aflat primul”

____

O alta problema este faptul ca oficialii nu stiu inca daca accidentul a avut loc in judetul Alba sau Cluj, astazi, la locul faptei au sosit mai multi reprezentatni pentru a afla in ce judet s-a intamplat accidentul.

Doctorul Zamfir a declarat ca a trimis coordonatele, insa autoritatile sustin ca acestea nu au fost exacte si ca de aceea nu au reusit sa ii gaseasca. Experimentul facut de echipa „La Maruta” a fost unul foarte simplu si a demonstrat contrariul, reusind sa il gaseasca pe reporter in doar cateva minute.

 AU scapat cu viata toti cei 7 pasageri!

Cei 7 pasageri au scapat cu viata dupa ce avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prabisit in padure. Numai talentul si cele 16 000 de ore de zbor ale acestuia i-au ajutat pe cei 7 sa ramana in viata. Insa, se pare ca acest lucru nu a fost de ajuns, echipele de salvare venind la 6 ore mai tarziu.

A.P

Citește și...