Victor Ponta, in vizita in judetul Bacau: „Noi nu inchidem fabricile si nu o sa mai taiem niciun ban de la oameni”

Publicat: 13/10/2014 | 16:58
Victor Ponta, in vizita in judetul Bacau: „Noi nu inchidem fabricile si nu o sa mai taiem niciun ban de la oameni”

Premierul Victor Ponta s-a aflat luni in judetul Bacau si s-a oprit la Darmanesti, pe santierul proiectului de canalizare si constructie a statiei de epurare.

Tot in Darmanesti, acesta a inmanat contractul de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) a unei gradinite cu patru sali.

„De 10 ani ne tot certam, ne uitam la ce vrea escu si escu si ne cearta si nu ne lasa. Cand am venit la guvernare, ne-au certat ca de ce sa dam inapoi pensiile si salariile, acu e bine ca le-am dat. Cat o sa fim noi, nu o sa mai taiem niciun ban de la oamenii saraci. O sa dam bani pentru comune si orase mici cum e Darmanesti si aveti dreptul sa aveti scoala, spital, ambulanta si asta o sa facem.

victor ponta

Saptamana trecuta m-am dus sa ma lupt pentru 3.500 de romani care lucreaza intr-o rafinarie, nu conteaza care, dar m-au certat. Va promit ca n-o sa se mai inchida nimic, vreau sa va zic ca vor ramane toate fabricile. Iar domnul primar sa cheltuie banii mai repede pentru canalizare si pentru grdinita pentru ca o sa mai aiba si altii. Vrem sa facem locuri de munca si sa facem cat mai multe pentru astia mici”, a precizat Victor Ponta, cu ocazia prezentei la Darmanesti.