Victor Ponta şi-a lansat candidatura pe versurile „gândim la fel, simţim la fel, iubim la fel”

Publicat: 20/09/2014 | 18:07
Victor Ponta şi-a lansat candidatura pe versurile „gândim la fel, simţim la fel, iubim la fel”

Premierul Victor Ponta şi-a lansat astăzi, pe Arena Naţională din Bucureşti, candidatura la alegerile prezidenţiale, pe versurile melodiei interpretate de Lidia Buble şi Adrian Sina, „Noi simţim la fel”.

Evenimentul a fost unul modern, dinamic şi plin de simbolistică. Mesajul principal pe care organizatorii şi candidatul PSD l-au transmis a fost cel de unitate. Acesta a fost reflectat şi prin melodia aleasă pentru lansare a candidaturii.

Se pare că opţiunea pentru acest hit nu a fost întâmplătoare. Victor Ponta a vorbit pe Stadionul Naţional, dar şi la Alba Iulia, despre ideea de unitate, de solidaritate şi despre nevoia de a depaşi conflictul şi dezbinarea din ultimii 10 ani.

Premierul isi doreste sa ii uneasca pe toti romanii, dupa ani buni in care guvernarea i-a dezbinat
Premierul isi doreste sa ii uneasca pe toti romanii, dupa ani buni in care guvernarea i-a dezbinat

CITESTE SI

Eveniment fara precedent pe National Arena! 70.000 de oameni, alaturi de Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni

Victor Ponta ocupa prima pozitie in topul celor mai apreciati politicieni ! 500.000 de romani il sustin!

Victor Ponta il invinge clar pe Iohannis in turul II. Ce spun sondajele despre ce se va intampla in alegeri

„România avea şi are nevoie de o adevărată schimbare dusă până la capăt, o schimbare a tot ceea ce a fost rău şi ne-a împărţit în aceşti zece ani, (…), adevărata schimbare, cea mai mare schimbare va fi ca românii să fie din nou uniţi. Vreau ca marea unire a românilor să o facem împreună după 10 ani de dezbinare, acesta este obiectivul principal al candidatului şi al preşedintelui Victor Viorel Ponta”, a spus preşedintele PSD la Alba Iulia.

Versurile „Iubim la fel, gândim la fel” completează aşadar mesajul candidatului PSD, fiind apreciate atât de tineri, cât şi de cei din generaţia premierului.

Citește și...