Victor Ponta, văzut drept viitorul preşedinte al României de către LIDERI externi importanti!

Publicat: 09/11/2014 | 11:05
Victor Ponta, văzut drept viitorul preşedinte al României de către LIDERI externi importanti!

Jean-Paul Carteron, fondatorul Forumului Crans Montana – organizaţie care îi reuneşte anual pe cei mai mari lideri ai lumii, anunţă că Victor Ponta va fi viitorul preşedinte al României.

Carteron este convins că Victor Ponta poate aduce schimbarea pe care România a aşteptat-o de ani de zile, subliniind că o ţară mare ca România merită un lider mare care să o conducă spre integrarea reală în Europa şi în lume. Fondatorul Forumului Crans Montana îl vede pe Victor Ponta drept un liderul capabil care, după 16 noiembrie, va deveni preşedintele României.

CITESTE SI

Klaus Iohannis refuză confruntarea cu Victor Ponta! Ce mesaj a transmis: „Nu poate decide …”

Mesajul lui Victor Ponta pentru romanii care isi serbeaza ziua de nume! „Sa invatam…”

victor ponta

„De ani de zile România a aşteptat SCHIMBAREA! A fost nevoie într-adevăr de foarte mult timp… Pe 16 noiembrie Victor Ponta ar trebui să devină preşedintele României şi să înceapă, în sfârşit, integrarea reală a ţării sale în Europa şi în lume. O ţară mare merită un lider mare! El vine. Progres, grijă faţă de societate, management competent, dar şi pace, netezirea relaţiilor umane, respectarea demnităţii umane: iată ceea ce românii aşteaptă!”, a scris Jean-Paul Carteron pe blogul său.

Forumul Crans Montana este o organizaţie internaţională de prestigiu, cu sediul în Elveţia, înfiinţată în 1986 de Jean Paul Carteron. În prezent, organizaţia colaborează strâns cu instituţii partenere precum ONU, UNESCO, UNIDO, ISESCO, NATO, UE, CE. Începând din anul 1989, Forumul Crans Montana organizează întâlniri destinate stimulării dialogului şi creării parteneriatelor la nivel înalt între figuri importante din politica internaţională şi mediul de business la nivel mondial.

Citește și...