Victor Slav, la un pas de moarte! A căzut cu maşina într-o prăpastie! Bogdan Vlădău era împreună cu el

Publicat: 18/07/2015 | 12:46

In urma cu cativa ani, in timpul unei vacante, Victor Slav a vazut moartea cu ochii, dupa ce a cazut cu masina intr-o prapastie adanca de doi metri si jumatate. Masina nu a mai putut fi reparata.

Este un sofer iscuzit si marturiseste cu sinceritate ca nu a avut incidente in trafic in ultims vreme, cu atat mai mult accidente de masina. Cu toate acestea, Victor Slav a ramas marcat de un eveniment care a avut loc in urma cu cativa ani. Intr-un weekend, el si prietenii sai, Bogdan Vladau si Aurelian Surulescu au decis sa mearga intr-o mini vacanta. Si-au strans bagajele si in jurul orei patru dimineata au pornit la drum.

victor slav

La un moment dat, pe autostrada, Victor avea in fata o curba de 90 de grade, pe care, insa nu a vazut-o. Asa ca, intr-o fractiune de secunda, el si-a vazut toata viata in fata ochilor,fiind convins ca nu va mai scapa cu viata.

 

S-a lovit la cap si s-a ars pe maini!

 

Bogdan si Victor sunt prieteni foarte buni
Bogdan si Victor sunt prieteni foarte buni

Fostul prezentator si prietenii sai au iesit de pe autostrada si au cazut intr-o groapa cimentata, adanca de doi metri si jumatate: “Nu era deloc lumina pe autostrada, nici macar un iluminator, era bezna totala. Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, pur si simplu nu am vazut curba. In urma cu doua zile, exact in acel loc, pe marginea soselei, se sapase o groapa de peste 2, 5 metri adancime. Am plonjat cu botul masinii, iar la nivelul solului de abia se mai vedea putin din portbagajul masinii. Am avut noroc ca au sarit airbagurile, pentru ca altfel, acest incident putea avea un sfarsit dramatic. M-am ars pe maini, m-am lovit la cap. Din fericire, nimeni nu a patit nimic. Masina era a mamei lui Bogdan, dar nu s-a suparat. Din contra, s-a bucurat enorm ca am scapat noi teferi si nevatamati”, a declarat Victor, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

De 12 ani sunt nedespartiti! Vezi aici secretul prieteniei dintre Victor Slav si Bogdan Vladau!

Victor Slav a terminat-o definitiv cu Bianca! “Când am văzut-o ieşind din hotel cu Cristea…

 

Sunt prieteni de 15 ani!

 

Bogdan Vladau si Victor Slav sunt prieteni inca din liceu
Bogdan Vladau si Victor Slav sunt prieteni inca din liceu

 

 

Victor Slav si Bogdan Vadau s-au cunoscut in anii de liceu, pe cand erau elevi la Liceul Caragiale. Bogdan era mai mare cu un an decat Victor, insa amandoi aveau cam aceleasi hobbyuri: baschetul, pe acesta practicau impreuna, fitness-ul si, ulterior, modeling-ul. De atunci, ei au ramas cei mai buni prieteni, fiind alaturi unul de celalalt in momentele bune, dar si in cele dificile.


Claudia Balan

Citește și...