VIDEO Asta este stilul lui Giovani! Vezi cum s-a rupt in figuri in BOA pe „Danza Kuduro”!

Publicat: 11/02/2013 | 10:49

Astazi are loc judecarea recursului facut de DNA in cazul "Dosarului Transferilor" unde 8 nume cu greutate din fotbal risca pedepse cu inchisoarea pentru evaziune fiscala si inselaciune.

Giovani Becali

Printre ei, poate cel mai sonor nume este al lui Giovani Becali.
Agentul Fifa nu pare insa prea ingrijorat de perspectiva petrecerii urmatorilor 8 ani dupa gratii si, la 48 de ore inainte de infatisarea in fata instantei, el a petrecut pana in zori in club alaturi de mai multe domnisoare.

Giovani Becali

Foarte degajat, acesta a dansat pe muzica electronica si chiar a ingenunchiat a animatoare, pentru a ii da sfaturi de coregrafie.

Giovani Becali

Daca pe muzica house, Don Giovani a avut retineri si nu s-a desfasurat pe ring cum ar fi vrut, situatia s-a schimbat total cand dj-ul din BOA a pus melodia Danza Kuduro a lui Don Omar. Insufletit de ritmurile muzicii latine, Ioan Becali a dat tot ce a putut din el pentru a o impresiona pe partenera lui de dans cu multi ani mai tanara decat el. Daca omul de fotbal venise in BOA cu temele facute si stia versurile melodiei cap coada, nu acelasi lucru se poate spune si despre pasii de dans care semanau mai degraba cu dansul lui Baloo din Cartea Junglei.

Ianis Popescu
 

Citește și...